NavMenu

Početkom 2020. gotova proizvodna hala firme Krampitz u Brodu - U planu gradnja još jednog objekta

Izvor: eKapija Nedjelja, 22.09.2019. 18:44
Komentari
Podeli
Njemačko preduzeće Krampitz do maja naredne godine preseliće u novu proizvodnu halu. Izgradnja objekta teče planiranom dinamikom, a radovi će biti završeni u naredna tri do četiri mjeseca.

Iz uprave preduzeća pojašnjavaju da će od maja iduće godine, proizvodnju sa sadašnje, preseliti na novu lokaciju u ulici Jovana Jovanovića Zmaja u Brodu.

- Proizvodna hala u izgradnji površine je 2.040 metara kvadratnih. Trenutno poslujemo u iznajmljenom prostoru nekadašnjeg Metal – Broda gdje zapošljavamo 20 radnika. Preseljenjem u novi objekat, proširićemo obim proizvodnje i zaposliti određen broj novih radnika - izjavio je Milan Trifunović, direktor Krampitz-a.

Osim hale koja se gradi, Trifunović ističe da je plan izgradnja još jednog proizvodnog objekta u Brodu i zapošljavanje dodatnog broja radnika, prenosi sajt Opštine Brod.

Krampitz je preduzeće koje u Brodu posluje od 2015. godine, a na osnovu javnog koknursa kupili su zemljište u vlasništvu Opštine koje se nalazi u dijelu poslovne zone broj 6 površine 30.138 m2.

Pomenuto preduzeće je visoko sprecijalizovani proizvođač prenosnih rezervoara za goriva i maziva, kao i rezervoara za skladištenje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.