Izvor: eKapija | Nedjelja, 22.09.2019.| 18:44
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Početkom 2020. gotova proizvodna hala firme Krampitz u Brodu - U planu gradnja još jednog objekta

Njemačko preduzeće Krampitz do maja naredne godine preseliće u novu proizvodnu halu. Izgradnja objekta teče planiranom dinamikom, a radovi će biti završeni u naredna tri do četiri mjeseca.

Iz uprave preduzeća pojašnjavaju da će od maja iduće godine, proizvodnju sa sadašnje, preseliti na novu lokaciju u ulici Jovana Jovanovića Zmaja u Brodu.

- Proizvodna hala u izgradnji površine je 2.040 metara kvadratnih. Trenutno poslujemo u iznajmljenom prostoru nekadašnjeg Metal – Broda gdje zapošljavamo 20 radnika. Preseljenjem u novi objekat, proširićemo obim proizvodnje i zaposliti određen broj novih radnika - izjavio je Milan Trifunović, direktor Krampitz-a.

Osim hale koja se gradi, Trifunović ističe da je plan izgradnja još jednog proizvodnog objekta u Brodu i zapošljavanje dodatnog broja radnika, prenosi sajt Opštine Brod.

Krampitz je preduzeće koje u Brodu posluje od 2015. godine, a na osnovu javnog koknursa kupili su zemljište u vlasništvu Opštine koje se nalazi u dijelu poslovne zone broj 6 površine 30.138 m2.

Pomenuto preduzeće je visoko sprecijalizovani proizvođač prenosnih rezervoara za goriva i maziva, kao i rezervoara za skladištenje.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.