Izvor: eKapija | Petak, 20.09.2019.| 08:19
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Otvoren poziv za učešće na Regionalnom poslovnom forumu u Novom Sadu

(Foto: sajam.net)
Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine je saopštila da Autonomna pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regija u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine, Novosadskim sajmom i Evropskom mrežom preduzetništva, po drugi put organizuju Regionalni poslovni forum koji će trajati od 1. do 4. oktobra 2019. godine.

Ovogodišnji Regionalni poslovni forum održaće se u vreme trajanja 52. Međunarodnog sajma lova, ribolova i turizma u Novom Sadu.

Regionalni poslovni forum vam nudi mogućnost da iznesete i predstavite vaš poslovni potencijal i ideje i da se povežete sa kompanijama i institucijama koje podržavaju razvoj poslovne klime i priliv novih investicija.

Učesnici Foruma su eminentne kompanije iz regije, kao i regionalne privredne komore, regionalne razvojne agencije i druge institucije koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i poboljšanje ekonomske klime za poslovanje i nove investicije..

Međunarodni događaj pruža dodatnu podršku kompanijama da pronađu međunarodnog partnera.

Učesnicima će biti ponuđena mogućnost zakazivanja i održavanja B2B sastanaka sa kompanijama i institucijama učesnicima Foruma prema sopstvenim potrebama, a na osnovu informacija o registrovanim učesnicima.

Poslovni susreti su organizirani u dva dijela, i to:

1. oktobra za kompanije iz sljedećih sektora:

– Poljoprivreda i prehrambena industrija,
– Metalo-prerađivačka industrija,
– Prateće komponente u automobilskoj industriji i
– Informacione tehnologije.

3. i 4. oktobra za kompanije iz sektora turizma.

Učešće na ovom događaju je besplatno, a prijavu za poslovne susrete možete izvršiti OVDJE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.