Izvor: eKapija | Četvrtak, 19.09.2019.| 08:54
Izdvojite članak Odštampajte vijest

"Coworking & Coliving Conference Southeast Europe" od 9. do 11. oktobra u Beogradu i Mokrinu

Mokrin House (Foto: Branislava Brandić)
Posle Berlina, Pariza, Barselone, Lisabona, Milana, Brisela, Amsterdama i Dablina, Beograd je poslije čitave jedne decenije konačno dospio na listu domaćina dugoočekivane konferencije posvećene savremenom svjetskom trendu "coworking & coliving" konceptu poslovanja.

Međunarodna konferencija pod nazivom "Coworking & Coliving Conference Southeast Europe" biće održana od 9. do 11. oktobra u Beogradu (Kombank dvorana) i Mokrinu , a okupiće više od 300 učesnika iz cijelog svijeta.

- Coworking & coliving koncept je savremen oblik poslovanja koji mijenja svjetsku ekonomiju. Razvija novi oblik međuljudskih odnosa, podstiče saradnju i umrežavanje, kreativnost i razmjenu ideja. Povećava inovacije, razvija preduzetništvo, povećava zaposlenost, razvija zajednicu otvorenu za razmjenu ideja, saradnju i spremnost na promjene - istakao je Miroslav Mijatov glavni organizator konferencije i osnivač prvog coworking prostora u Srbiji Smart Office.

On je podsjetio i na činjenicu da su coworking prostori već godinama domaćini milionima frilensera, preduzetnika i digitalnih nomada širom svijeta, a sve češće i pojedinim korporacijama koje odlučuju da usvoje ovaj koncept, jer provjereno podstiče kreativnost i timski duh zaposlenih.

Svi zainteresovani svoje mjesto mogu obezbjediti već sada ukoliko se registruju na linku, a više o konferenciji moguće je pronaći na zvaničnom sajtu konferencije www.cccsee.com.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.