Izvor: eKapija | Srijeda, 18.09.2019.| 12:20
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Poslovni forum privrednika BiH i Saudijske Arabije 25. septembra u Sarajevu - Otvorene prijave za učešće

Ilustracija (Foto: Kritchanut/shutterstock.com)
Spoljnotrgovinska komora (STK) BiH organizuje Poslovni forum privrednika Bosne i Hercegovine i Saudijske Arabije 25. septembra 2019. godine u prostorijama STK BiH.

Programom događaja su planirana obraćanja kopredsjedavajućih Poslovnog vijeća BiH-KSA, potpredsjednika STK BiH Ahmeta Egrlića i Khalid Othmana, zatim ambasadora Kraljevine Saudijske Arabije u BiH, kao i predstavnika Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Planirane su prezentacije poslovanja u BiH, kao i Saudijskoj Arabiji, a nakon toga i poslovni sastanci saudijskih i privrednika iz BiH, ističu u STK BiH.

U sastavu privredne delegacije iz Saudijske Arabije nalaze se predstavnici firmi iz sljedećih sektora privrede: prehrambena industrija, građevinarstvo i inženjering, namještaj, turizam i hotelijerstvo, nekretnine, finansije, medicinska oprema i farmaceutska industrija i druge.

Zainteresovani za učešće na Poslovnom forumu potrebno je da popunjenu prijavu dostave na e-mail: nejira.softic@komorabih.ba ili fax br. 033 214 292. Rok za prijavu je 23. septembar.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.