Izvor: Nezavisne novine | Srijeda, 18.09.2019.| 11:07
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Londonska škola za odnose sa javnošću stiže u Banjaluku

Ilustracija (Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)
Dolaskom content, digital i PR agencije Represent Communications u Bosnu i Hercegovinu, vratila se i Londonska škola za odnose sa javnošću.

Već u junu ove godine ispraćena je još jedna generacija polaznika Londoske škole za odnose sa javnošću u Sarajevu, a u toku je upis za novu generaciju polaznika u Banjaluci.

London School of Public Relations (skraćeno LSPR) je prepoznata po kvalitetnim i jedinstvenim edukacijskim programima, a specijalizirala se za odnose s javnošću, upravljanje reputacijom, upravljanje krizom, kriznim komuniciranjem, brendingom i marketingom, te u novim modulima društvenim mrežama i digitalnim marketingom.

London School of Public Relations osnovana je 1992. godine i priznata je od ITOL-a (Institute of Training and Occupational Learning), NUJ-a (The National Union of Journalists) i CPD-a (Continuing Professional Development).

Program LSPR-a izrađen je u skladu s trenutnim potrebama tržišta i obuhvaća sva potrebna znanja iz pojedinih područja koja osiguravaju uspješnu internu i eksternu komunikaciju kompanija i organizacija. Svi polaznici nakon predavanja će raditi završni ispit na osnovu kojeg stiču međunarodno sertifikovanu diplomu.

- Osim predavača i predavačica iz regije, sa sigurnošću mogu reći da Londonska škola odnosa sa javnošću u Bosni i Hercegovini okuplja naše najbolje eksperte i ekspertice iz ove oblasti. Iskustva sa lokalnog tržišta će svim polaznicima biti od ključnog značaja za primjenu u njihovim svakodnevnim radnim zadacima. Sve što se uči u LSPR-u ima temelje u stvarnome svijetu - izjavila je Ena Maglić, direktorica agencije Represent Communications.

U 2019. godini Londonska škola za odnose sa javnošću u Banjaluci biće održana od 2. do 30. novembra, a nastava će biti održavana subotama.

- Pozivamo vas da ove jeseni po Londonskom program unaprijedite vaše znanje najnovijim primjerima iz prakse, sa stručnim predavačima i predavačicama - poručuju iz agencije Represent Communications.

Sve dodatne informacije o upisu i program možete pronaći na web stranici lspr.ba.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.