Izvor: eKapija | Srijeda, 18.09.2019.| 15:34
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Car Foil Shop dolazi u BiH - Franšiza za presvlačenje automobila folijom počinje rad u Kneževu

Ilustracija
Car Foil Shop, koncept koji objedinjuje prodaju i servis za ugradnju folija, potpisao je ugovor o master franšizi sa partnerima iz Kneževa u BiH.

Đorđe Stanković, vlasnik koncepta Car Foil Shop, objašnjava da su se u posljednje vrijeme usmjerili na širenje "prodajne franšize", formata koji podrazumijeva samo prodaju folija. Na taj način, kaže Stanković, prirodni partneri su im postali preduzetnici koji se već bave ugradnjom folija – što je slučaj i sa primaocima franšize iz Kneževa u Bosni i Hercegovini.

Sa Aleksandrom i Nedeljkom Ćelićem potpisan je, naime, ugovor o master franšizi za Republiku Srpsku s pravom preče kupovine za cijelu teritoriju Bosne i Hercegovine, objašnjava Stanković. Vrata Car Foil Shopa u Kneževu će biti otvorena početkom oktobra, prenosti franchising.rs.

Baveći se zatamnjivanjem stakala na automobilima, Nedeljko Ćelić je počeo da se zanima i za oblast stilizovanja i presvlačenja automobila folijama. Pratio je, kako kaže, i firme i majstore koji se bave ovim poslom.

– To me je zaintrigiralo. Istraživši, shvatio sam da je na polju ove industrije Car Foil Shop najozbiljnija firma, budući da su zastupnici najpoznatijih brendova folija za Adriatic region. Zato smo želeli da postanemo dio njihove franšizne mreže i da to ime sa ponosom nosimo – priča Nedeljko Ćelić kako su se odlučili da postanu primaoci Car Foil Shop franšize.

Aleksandar i Nedeljko kažu da su imali veliku podršku davaoca franšize tokom pripreme za otvaranje radnje.

– Đorđe Stanković i svi ljudi koji stoje rame uz rame sa njim, dali su nam vjetar u leđa. Njihova podrška i saradnja od prvog dana su bili na zavidnom nivou, pa stoga nismo ni pomišljali da tražimo dalje poslovne partnere. Car Foil Shop je simbol za najpoznatije brendove folija – KMPF, Solar Screen, TeckWrap, a to opet znači samo visok kvalitet proizvoda i usluga – objašnjava Aleksandar Ćelić.

Inače, Nedeljko se ugradnjom folija na stakla bavi više od tri godine.

– Samo presvlačenje automobila i sve finese smo dodatno savladali na obuci u Car Foil-u i, uz kraće uhodavanje, spremni smo da se prihvatimo i najozbiljnijih izazova. Osnovno opredjeljenje trenutno jeste auto-program, ali svakako i ostale primjene folija. Već imamo iskustva u radu sa staklima na objektima, što nam se učinilo prilično primamljivim dijelom ove priče – objašnjava Aleksandar, izvještava franchising.rs.

Aleksandar i Nedeljko smatraju da je ugradnja folija jedan od perspektivnih zanata novijeg doba.

– Kada to spojimo sa skoro najstarijom djelatnošću – trgovinom, onda sam siguran da je moderno i klasično, koje svi mi nosimo u sebi, dobra kombinacija za današnji trenutak. Siguran sam da ćemo uz monitoring i liderstvo iskusnih kolega iz Beograda ovaj posao postaviti na parabolu koja će imati konstantan rastući trend i da će kao takav dobro da se kotira na prostorima Republike Srpske, odnosno, cijele Bosne i Hercegovine. Momenat je dobar, tržište je za sada slobodno, što znači da krećemo loveći dobar vjetar i pravi kurs – rekao je Aleksandar Ćelić.

Car Foil Shop razvija franšiznu mrežu i na tržištu Srbije, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.