Izvor: eKapija | Utorak, 17.09.2019.| 15:36
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Austrijske firme traže partnere u BiH za saradnju u komunalnim projektima - Poslovni razgovori u Sarajevu i Banjaluci

Ilustracija (Foto: Budimir Jevtic/shutterstock.com)
Ured Trgovinskog savjetnika austrijske amabasade u Sarajevu u saradnji sa Spoljnotrgovinsko organizacijom Privredne komore Austrije organizuje poslovni forum u Banjaluci 24. septembra (Privredna komora Republike Srpske) i Sarajevu (hotel Europe) na temu "Infrastruktura i komunalna privreda", saopšteno je iz tog ureda.

U toku poslovnog foruma održaće se i B2B razgovori. Slijedeće austrijske kompanije učestvuju u razgovorima:

Efkon - jedan je od vodećih svjetskih dobavljača inteligentnih transportnih sistema (ITS), elektroničke naplate putarine (ETC), i prometnih telematičkih rješenja. Traži kontakte sa institucija i privatnim kompanijama, kojima trebaju ili se bave ovim rješenjeima.

Ingob.ZT - renomirana austrijska projektantska kompanija u oblasti građevinarstva, komunalne infrastrukture i energije i zaštite okoliša. Traži kontakte sa projektanstkim uredima radi buduće saradnje.

KWI International environmental treatment - je proizvođač najvećeg flotacijskog portfelja za tretman komunalnih i industrijskih otpadnih voda, sa više od 7000 postrojenja širom svijeta. Traži partnere za suradnju koji se bave projektovanjem ili izgradnjom ovakvih postrojenja.

Strabag - tehnološki partner sa sjedištem u Evropi za građevinske usluge.

Ovaj događaj pruža priliku za predstavnike gradova, opština, te javnih kompanija iz oblasti komunalne privrede, vodoprivrede, komunalne infrastrukure i niskogradnje, da razgovaraju sa partnerima i dobavljačima iz Republike Austrije o mogućnosti realizacije novih, modernih i inovativnih projekata iz navedenih oblasti.

Zainteresovane kompanije iz BiH za sastanke sa austrijskim učesnicima mogu se javiti uredu Trgovinskog savjetinika na sarajevo@advantageaustria.org radi zakazivanja termina.

Učešće u razgovorima je bez kotizacije za kompanije iz BiH, ali je obavezna potvrda termina.

Više informacija na linku.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.