NavMenu

SiM Impex otvorio poslovnu zgradu u banjalučkoj Poslovnoj zoni Ramići

Izvor: eKapija Nedjelja, 15.09.2019. 17:45
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Billion Photos/shutterstock)Ilustracija
Gradonačelnik Igor Radojičić i direktor kompanije SiM Impex Slađan Cvijanović, otvorili su u subotu, 14. septembra, novi poslovni objekat ove kompanije. Moderan poslovni prostor nalazi se u Poslovnoj zoni Ramići u Banjaluci i prostire se na 5.000 kvadratnih metara.

Ujedno, u subotu je u poslovnom prostoru Simimpeksa, jednog od najvećih regionalnih trgovaca autodijelovima, otvoren i cjelodnevni sajam posvećen autodijelovima i autokozmetici.

Čestitajući kompaniji SiM Impex na velikom poslu i velikoj investiciji, gradonačelnik Igor Radojičić je izrazio zadovoljstvo zbog činjenice da su u samo tri dana, u Poslovnoj zoni Ramići otvorena dva nova velika poslovna objekta, saopšteno je na sajtu Grada.

- Radi se o respektabilnoj firmi, članici svjetske grupacije trgovaca autodijelovima i lideru u Bosni i Hercegovini u ovoj oblasti. Tu su nova radna mjesta, širenje i zaokruživanje poslovne zone u Ramićima, što su sve pozitivni primjeri i jedino možemo da poželimo što više ovakvih događaja – istakao je Radojičić te najavio da uskoro na prodaju ide velika parcela od 20.000 kvadratnih metara u Poslovnoj zoni Jelšingrad.

Direktor SiM Impexa Slađan Cvijanović, istakao je da je izgradnjom ovog objekta, objedinjeno poslovanje ove velike kompanije koja zapošljava 235 radnika.

- Ovim poslovnim događajem obilježavamo i 20 godina izuzetno uspješnog rada naše kompanije. Za nas je danas veliki dan i želimo iskazati zahvalnost svima koji su nam ukazali povjerenje u protekle dvije decenije. Od danas, naša kompanija je pod jednim krovom, a prostor smo prilagodili potrebama modernog poslovanja – zaključio je Cvijanović.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.