Izvor: eKapija | Nedjelja, 15.09.2019.| 17:45
Izdvojite članak Odštampajte vijest

SiM Impex otvorio poslovnu zgradu u banjalučkoj Poslovnoj zoni Ramići

Ilustracija (Foto: Billion Photos/shutterstock)
Gradonačelnik Igor Radojičić i direktor kompanije SiM Impex Slađan Cvijanović, otvorili su u subotu, 14. septembra, novi poslovni objekat ove kompanije. Moderan poslovni prostor nalazi se u Poslovnoj zoni Ramići u Banjaluci i prostire se na 5.000 kvadratnih metara.

Ujedno, u subotu je u poslovnom prostoru Simimpeksa, jednog od najvećih regionalnih trgovaca autodijelovima, otvoren i cjelodnevni sajam posvećen autodijelovima i autokozmetici.

Čestitajući kompaniji SiM Impex na velikom poslu i velikoj investiciji, gradonačelnik Igor Radojičić je izrazio zadovoljstvo zbog činjenice da su u samo tri dana, u Poslovnoj zoni Ramići otvorena dva nova velika poslovna objekta, saopšteno je na sajtu Grada.

- Radi se o respektabilnoj firmi, članici svjetske grupacije trgovaca autodijelovima i lideru u Bosni i Hercegovini u ovoj oblasti. Tu su nova radna mjesta, širenje i zaokruživanje poslovne zone u Ramićima, što su sve pozitivni primjeri i jedino možemo da poželimo što više ovakvih događaja – istakao je Radojičić te najavio da uskoro na prodaju ide velika parcela od 20.000 kvadratnih metara u Poslovnoj zoni Jelšingrad.

Direktor SiM Impexa Slađan Cvijanović, istakao je da je izgradnjom ovog objekta, objedinjeno poslovanje ove velike kompanije koja zapošljava 235 radnika.

- Ovim poslovnim događajem obilježavamo i 20 godina izuzetno uspješnog rada naše kompanije. Za nas je danas veliki dan i želimo iskazati zahvalnost svima koji su nam ukazali povjerenje u protekle dvije decenije. Od danas, naša kompanija je pod jednim krovom, a prostor smo prilagodili potrebama modernog poslovanja – zaključio je Cvijanović.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.