Izvor: eKapija | Četvrtak, 12.09.2019.| 09:09
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Otvoren hotelsko-turistički kompleks Fruške Terme u Vrdniku - Prvi gosti već od oktobra (VIDEO)

(Foto: Promont Group)
Dugoočekivani kompleks na obroncima Fruške gore, uz Etno Selo Vrdnička Kula zvanično je otvoren 6. septembra, a prvi gosti se očekuju već u oktobru, saznaje eKapija.

Gostima će na raspolaganju biti kompletan wellnes i spa centar sa bazenima, slanom sobom, tepidarijumima, kao i ugostiteljski dio - restorani, barovi i medicinski blok, rekla je za naš portal Jelena Radivojević menadžerka hotela Premier, čiji je investitor kompanija Promont Group koja je finansirala i ovaj kompleks.

- Trenutno očekujemo turooperatere koji će biti u izviđanju kompleksa, kako bi proširili ponudu i za druga tržišta. Već su krenule rezervacije, tako da prve goste očekujemo u oktobru - rekla je Radivojević.
Kompleks koji ima tri suterena, prizemlje, dva sprata i potkrovlje ima smještajni kapacitet do 416 ležajeva i prostrane sale za seminare, konferencije i kongrese sa najsavremenijom tehničkom opremom.

Na trećem suterenu nalazi se centralni bazen, lazy river, tobogani za djecu i katarsys.

Drugi suteren sadrži privatni spa centar sa saunama i tepidarijumima, dok je na prvom suterenu restoran od 700 m2. U prizemlju se nalazi medicinski blok, a u potkrovlju kompleksa su konferencijske sale.

Projektanti ovog kompleksa su DBA Architects, a za grube radove bila je zadužena firma Best izgradnja Novi Sad.

S. Petrović
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.