Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 09.09.2019.| 11:48
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Regionalna konferencija iz oblasti etike i usklađenosti 30. septembra u Sarajevu

Ilustracija (Foto: PORTRAIT IMAGES ASIA BY NONWARIT/shutterstock.com)
Society of Corporate Compliance and Ethics (SCCE), sa sjedištem u Mineapolisu, SAD, u Sarajevu organizuje godišnju regionalnu konferenciju iz oblasti etike i usklađenosti za Zapadni Balkan. Konferencija će biti organizovana 30. septembra 2019. godine.

Jednodnevna konferencija je prilagođena potrebama i izazovima sa kojima se susreću službenici za usklađenost (eng. Compliance Officer) u regionu, nudeći jedistvenu šansu za sticanje novih znanja, umrežavanje i sticanje bodova za kontinuiranu edukacije (CEU).

Jednodnevna regionalna konferencija iz oblasti etike i usklađenosti ima za cilj da se učesnicima, službenicima za usklađenost, pruži mogućnost za interakciju sa kolegama, razmenu informacija o uspesima i izazovima u ovoj oblasti, kao i da se kroz edukativne sadržaje doprinese jačanju ove profesije. SCCE i organizacioni komitet će profesionalcima u ovoj oblasti ponuditi praktičnu obuku iz oblasti etike i usklađenosti, zasnovanu na lokalnim potrebama, kao i novosti o poslednjim regulatornim zahtevima, provedbi pravila u praksi i strategijama za razvoj efikasnih Programa usklađenosti (eng. Compliance Program), istakli su organizatori.

Govornici na konferenciji su:

Ivan Pranjic, Službenik za praćenje usklađenosti, Raiffeisen Banka BiH
Milena Žižić, Menadžer za usklađenost, Lovćen osiguranje, član Triglav Grupe
Loris Gutić, Član Odbora direktora i Menadžer za korporativnu sigurnost, Transparency International u Bosni i Hercegovini
Zlatan Omerspahić, Menadžer za zaštitu podataka i usklađenost, NSoft
Silvija Vig, Direktor CODUPO
Martina Hrvolova, Prograsmki službenik za Evropu, Center for International Private Enterprise

Bilo da vam trebaju bodovi za kontinuiranu edukaciju, ili da želite upoznati kolege službenike za usklađenost iz vaše oblasti, ili čuti koje su najnovije lokalne teme iz oblasti usklađenosti, možete se registrovati na linku OVDJE.

Povezivanje Zapadnog Balkana sa ostatkom sveta i izgradnja infrastrukture koja olakšava provedbu najboljih praksi iz oblasti usklađenosti, neke su od tema o kojima će se takođe govoriti tokom konferencije.

O organizaciji SCCE

Society of Corporate Compliance and Ethics (SCCE) je članska organizacija koja okuplja profesionace iz oblasti etike i usklađenosti širom sveta i iz različitih industrija. Organizacija je osnovana 2004. godine, a trenutno broji preko 7500 članova. Članstvo u organizaciji je u stalnom porastu. Vizija SCCE-a je da bude eminentno udruženje za etiku i usklađenost koje promoviše trajni uspeh i integritet organizacija širom svijeta. Udruženje Society of Corporate Compliance and Ethics & Health Care Compliance Association je registrovano 2011. godine kao neprofitna organizacija.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.