Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 09.09.2019.| 08:10
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Treći "Horizont sajam ideja i projekata" 10. septembra u Beogradu

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)
Treći "Horizont sajam ideja i projekata" (3rd Belgrade Horizon Business & Innovation Fair) biće održan 10 septembra 2019. godine na Mašinskom fakultetu u Beogradu (Kraljice Marije 16).

Sajam je namjenjen srpskim startapima, preduzećima, preduzetnicima, klasterima, kao i istraživačkim organizacijama i univerzitetima u cilju predstavljanja inovativnih tehnoloških rešenja i pronalaženju biznis partnera.

Glavni fokus ovogodišnjeg skupa "Horizont sajam ideja i projekata" je na aspektu pronalaženja poslovnih partnera -Matchmaking. Učesnici će imati priliku da upoznaju potencijalne projektne partnere, najnovije mogućnosti finansiranja, ali i da predstave svoje istraživačke interese kolegama i organizacijama iz regiona.

Sajam organizuju Evropska mreža preduzetništva, Univerzitet u Beogradu i Inovacioni centar Mašinskog faklteta u Beogradu. Očekuje se veliki odziv učesnika i tehnoloških posrednika iz Slovenije, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, navodi se na sajtu Centra za transfer tehnologije.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.