NavMenu

Treći "Horizont sajam ideja i projekata" 10. septembra u Beogradu

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 09.09.2019. 08:10
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)Ilustracija
Treći "Horizont sajam ideja i projekata" (3rd Belgrade Horizon Business & Innovation Fair) biće održan 10 septembra 2019. godine na Mašinskom fakultetu u Beogradu (Kraljice Marije 16).

Sajam je namjenjen srpskim startapima, preduzećima, preduzetnicima, klasterima, kao i istraživačkim organizacijama i univerzitetima u cilju predstavljanja inovativnih tehnoloških rešenja i pronalaženju biznis partnera.

Glavni fokus ovogodišnjeg skupa "Horizont sajam ideja i projekata" je na aspektu pronalaženja poslovnih partnera -Matchmaking. Učesnici će imati priliku da upoznaju potencijalne projektne partnere, najnovije mogućnosti finansiranja, ali i da predstave svoje istraživačke interese kolegama i organizacijama iz regiona.

Sajam organizuju Evropska mreža preduzetništva, Univerzitet u Beogradu i Inovacioni centar Mašinskog faklteta u Beogradu. Očekuje se veliki odziv učesnika i tehnoloških posrednika iz Slovenije, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, navodi se na sajtu Centra za transfer tehnologije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.