Izvor: eKapija | Petak, 06.09.2019.| 14:10
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Novi brendovi i tehnologije na sajmu automobila od 12. do 20. oktobra u Sofiji

Od 12. do 20. oktobra 2019. u Inter Expo centru u Sofiji biće održan 24. Sofijski sajam automobila. Proizvođači će pokazati nove modele više od 36 marki automobila, a učešće je najavio i Rolls Royce.

Brendovi koji su za sada potvrdili učešće su: Alfa Romeo, Audi, Bmw, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Great Wall, Haval, Honda, Hyundai, Mahindra, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-benz, Mini , Mitsubishi, Sin, Nissan, Opel, Peugeot, Range Rover, Renault, Ssangyong, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo i drugi.

Prošla 2018. godina bila je uspješna za bugarsko tržište automobila. Prodaja novih automobila povećana je, a uprkos malim fluktuacijama na kraju prošle i početkom ove godine, analitičari kažu da će se pozitivni trend nastaviti.

Sofijski sajam automobila održaće se samo mjesec dana posle najveće izložbe - one u Frankfurtu i ujedno će biti i posljednja u ovoj godini u Evropi, što predstavlja važan događaj za ceo region.

Posjetioci će moći da otkriju i nauče kako inovacije u elektronici mijenjaju svijet saobraćaja. Na sajmu će izlagati i proizvođači i prodavci garažne opreme, rezervnih dijelova, guma, ulja, auto-pribora, sigurnosnih sistema, audio sistema, kao i lizing kompanije, banke, osiguravajuća društva i drugi, navodi se u saoštenju organizatora.

Sofia Motor Show 2019 ove godine organizuju Udruženje proizvođača automobila i njihovi predstavnici u Bugarskoj (AAP). Više informacija potražite informacije na zvaničnoj web stranici sofiamotorshow.bg.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.