NavMenu

Direktan prijenos utakmice BiH – Estonija na RSG RADIJU sa Marjanom Mijajlovićem, 10. oktobra 2009. godine

Izvor: eKapija Četvrtak, 01.10.2009. 13:05
Komentari
Podeli

RSG RADIO će u subotu, 10. oktobra 2009. godine realizirati direktan prijenos utakmice između reprezentacija BiH i Estonije. U bosansko-hercegovačkoj javnosti omiljeni sportski komentator Marjan Mijajlović će svih 90 minuta prenositi utakmicu iz Talina. Zbog brojnih zahtjeva slušatelja i navijača, RSG RADIO je od ovlaštene agencije Sportfive otkupio radijska prava za prijenos utakmice naše reprezentacije.

Jedan od dva novinara iz BiH koji putuju sa navijačima je Marjan Mijajlović. Organizirana grupa navijača, zajedno sa Marjanom u Talin kreće već 7. oktobra 2009. godine i zagrijavat će atmosferu pred utakmicu čestim javljanjima u program. Također, RSG RADIO će na sam dan utakmice, prije direktnog prijenosa, emitovati specijalni program posvećen ovom historijskom meču. Domaćin u studiju će biti Emir Cocalić koji će ugostiti brojne javne ličnosti.

Direktan prijenos utakmice BiH i Estonija sa Marjanom na RSG RADIJU slušatelji mogu pratiti na slijedećim frekvencijama: 104,3 fm u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Travniku, Bugojnu, Goraždu, Doboju i Čapljini, 97,5 fm u Zenici, 88,4 fm u Bihaću, 87,7 fm u Trebinju i 92,6 fm u Neumu, te putem Interneta na web adresi www.rsg.ba. Direkni prijenos će u isto vrijeme biti emitovan i na RSG 1 SARAJEVO koji možete pratiti na frekvenciji 90,9 fm.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.