Izvor: biznisinfo.ba | Utorak, 03.09.2019.| 09:31
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Otvoren poslovni objekat kompanije Onogošt vrijedan 2,5 mil KM

Sokolac (Foto: opstinasokolac.net)
Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica i vlasnik kompanije Onogošt Milomir Nogoštić otvorili su u srijedu, 2. septembra, novu upravno-poslovnu zgradu ove kompanije na Sokocu vrijednu 2,5 mil KM.

Bjelica je rekao da je ova kompanija jedan od stubova i istinski kamen temeljac novog, modernog identiteta Sokoca.

- Sokolac se mijenjao sa svakim poslovnim uspjehom Onogošta, a sada i Invest gradnje, poboljšavao i dobijao novo lice - naglasio je Bjelica.

Vlasnik kompanije Milomir Nogoštić rekao je da je otvoren 21. objekat Onogošta i da je ovo poslovni, za razliku od 20 ranije otvorenih, koji su trgovinski objekti.

On je naveo da je izgrađena poslovna zgrada sa prodajnim prostorom, uz magacinski prostor sa garažom.

- Površina objekta je skoro 2.000 metara kvadratnih, poslovna zgrada sa prodajnim prostorom je oko 1.000 metara kvadratnih, a magacin sa garažom oko 1.500 metara kvadratnih. Investicija je koštala 2,5 mil KM - rekao je Nogoštić.

On je naglasio da kompaniju preuzima novi menadžment, nova generacija Onogošta koja se u protekle dvije godine dokazala izgradnjom ovog upravno-poslovnog objekta za kojim se ukazala velika potreba nakon dvadesettrogodišnjeg razvoja kompanije.

Firma Onogošt je počela da radi 1996. godine na Sokocu otvaranjem male porodične trgovine, a danas u njihovih 20 prodajnih objekata radi 180 radnika.

U okviru ove kompanije rade dvije firme – Input u Beogradu i na Sokocu i partnerska firma Invest gradnja na Sokocu koja se bavi drvopreradom.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.