NavMenu

Prvi sajam kozmetike i wellnessa 21. i 22 septembra u Sarajevu

Izvor: biznis.ba Četvrtak, 29.08.2019. 08:53
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Elena Vasilchenko/shutterstock.com)Ilustracija
Prvi Sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL2019 biće održan 21. i 22. septembra 2019. godine u Sarajevu.

Na sajmu će se predstaviti više od 100 brendova i biće izložbeno prodajnog karaktera, te vas očekuju i sajamski popusti, kao i posebne ponude u toku sajma.

U saradnji sa vodećim akterima u ovoj industriji, analiziraće se teme kao što su: novi trendovi, tehnološki razvoj, savjeti za razvoj biznisa, te edukacije za unaprijeđenje poslovanja.

Bogat program sajma će okupiti industrijske stručnjake i omogućiti da se održe neke od najboljih edukacija. Tako će se u sklopu sajma prvi put u Sarajevu predstaviti najprestižniji make up artist u regionu, Dušan Lazić Laza, kao i svjetski poznata akademija Tony&Guy, a svi polaznici će dobiti certifikat o učešću. Biće održano i amatersko takmičenje frizera, koje je namjenjeno za studente škola ljepote i frizerskih škola.

Pored navedenog, upriličiće se i masterclass za nail tehničare, koji će trajati dva dana. Predavačica je Lesja Karić, a masterclass za brazilsku maderoterapiju održat će Olgica Markanović. Također, i sponzor sajma Magnetic Nails održaće takmičenje u nail art-u.

Edukaciju za nadogradnju kose vodi liderka među frizerima Balkana, Svetlana Bubanja Bucka. Golden Hand Academy također će se prvi put predstaviti u Sarajevu, i to sa edulacijom LipPen.

Biće održana i edukacija i prezentacija Henna Brows, te BB Glow. Pored toga, održaće se i konferencija o estetskoj hirurgiji i kozmetologiji, a prof. dr Reuf Karabeg biće predavač, zajedno sa dr Željkom Rotimom, te timom regionalnih stručnjaka.

Cilj sajma je postati tradicionalni događaj namjenjen akterima ove industrije, ljubiteljima kozmetike, kao i onima kojima je prioritet biti lijep i zdrav. Ulaz na sajam je besplatan, a organizatori pripremaju i prevoz za sve posjetice.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.