NavMenu

Sajam turizma od 3. do 5. oktobra u Novom Sadu

Izvor: eKapija Četvrtak, 29.08.2019. 14:19
Komentari
Podeli
(Foto: sajam.net)
Sajam turizma, koji se održava od 3. do 5. oktobra na Novosadskom sajmu, godinama može da se osloni na brojne partnere i izlagače. Među njima su, između ostalih, TO Srbije, TO regije Zapadna Srbija, TO Vojvodine, YUTA - Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije, TONS, Udruženje banja Srbije, sa svim svojim članicama, RTV.

Bogatstvu priredbe, od 3. do 5. oktobra, doprineće i oni koji su odlučili da ove godine Novosadskom sajmu i Sajmu turizma prvi put ukažu poverenje. Tu je JP Putevi Srbije koje će sve zainteresovane upoznati sa novinama u radu i poslovnim aktivnostima na modernizaciji putnog sektora u Srbiji. Promont Group planira da predstavi i nove smeštajne kapacitete na obroncima Fruške Gore - Fruške Terme, a na Sajam dolazi sa informacijama o spa i velnes uslugama koje će biti i centralne teme ove godine.

Raznolikosti doživljaja doprineće i Serbia Adventures Portal sa ponudom za neustrašive i radoznale, nedavno osnovano Udruženje receptivnih agencija, koje je okupilo 23 članice, Matej Bel Univerzitet u slovačkom gradu Banska Bistrica, sa Departmanom za turizam i Ekonomskim fakultetom i Etnografski muzej Istre u Pazinu koji donosi priče o očuvanju baštine, predanja i legendi središnje Istre i Pohorja.

Među učesnicima će se naći i Savez samostalnih sindikata Srbije i Asocijacija slobodnih i nezavisnih sindikata Srbije koji su najavili učešće na B2B sastancima.

Pored Generali Osiguranja Srbija, koje je već osmu godinu zaredom Strateški partner Novosadskog sajma i Poljoprivrednog sajma, a ove godine i generalni sponzor Sajmova LORIST, usluge će prvi put, na Sajmu turizma, predstaviti Grawe i Dunav osiguranje.

Početak oktobra na Novosadskom sajmu, uz Sajam turizma, rezervisan je i za 52. međunarodni sajam lova i ribolova, Sajam ekologije i Sajam sporta.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.