NavMenu

Balkan Investment banka otpočela novu kampanju: Kamata na štednju 7,05 %

Izvor: Nezavisne novine Srijeda, 30.09.2009. 10:21
Komentari
Podeli

Balkan Investment banka Banja Luka predstavila je novu kampanju pod nazivom "Štednja sa pet zvjezdica".

U okviru ove akcije, koja će trajati do 31. januara naredne godine, štediše će moći oročiti svoj polog, kako su kazali u Balkan Investment banci, najpovoljnijoj kamatnoj stopi na bh. tržištu od 7,05 %.

"Mi smo uvijek spremni da na što kvalitetniji način odgovorimo potrebama tržišta, a naša banka će nastaviti da bude pouzdan poslovni partner i profesionalni savjetnik svojim klijentima", rekao je Edvinas Navickas, direktor Balkan Investment banke.

Navicaks je podsjetio da je ova banka jedna od prvih komercijalnih banaka osnovana inostranim kapitalom u BiH.

"Klijent je uvijek bio u fokusu našeg poslovanja, a upravo prema njima smo usmjerili našu novu akciju "Štednja sa pet zvjezdica", rekao je Navickas i dodao da će menadžment ove banke i dalje svakodnevno raditi na unapređenju fleksibilnosti, inovativnosti i pouzdanosti poslovanja.

Osim povoljnih uslova za štednju sve buduće štediše će tokom kampanje "Štednja sa pet zvjezdica" učestvovati i u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti automobil citroen C4 i zlatnike sa logom Balkan Investment banke.

"Svima je poznato da je oktobar mjesec štednje, a štedjeti znači razmišljati o budućnosti i o ostvarenju želja. Želje naših klijenata su naša zvijezda vodilja", rekao Igor Jović, direktor komercijalne divizije Balkan Investment banke.

On je naglasio da je poslovni cilj ove banke da kroz ovakve kampanje, ali i kroz svakodnevno poslovanje izgradi čvršće kontakte s poslovnim partnerima i opravda povjerenje građana i privrednih subjekata.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.