NavMenu

Bardača domaćin prvog takmičenja u skokovima sa vazdušnog jastuka

Izvor: Glas Srpske Subota, 24.08.2019. 09:20
Komentari
Podeli
(Foto: dnaveh/shutterstock.com)
Sportsko-rekreacioni centar u Bardači biće domaćin prvog takmičenja u skokovima sa vazdušnog jastuka, takozvanog blobinga, koje će biti održano 24. avgusta pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović.

Blobing je vrlo atraktivan u svijetu, a Bardača i Srbac imaju privilegiju da budu prvi organizatori ovakvog događaja u Srpskoj koji se na teritoriji BiH održava još samo u Bihaću. Organizator manifestacije je Omladinski savjet Srbac koji je pripremio bogat cjelodnevni program.

- Već od jutra planiramo takmičenje u pecanju ribe udicom na plovak za uzrast do 14 godina, a potom trku na dušecima za starije od 14 godina. Nakon toga je predviđena dječija štafeta, u kojoj će moći učestvovati ekipa sa četiri učesnika, čiji zbir godina ne smije preći 40 - rekao je predsjednik Omladinskog savjeta Branko Grahovac.


Centralni dio je takmičenje ekipa u atraktivnim skokovima i odbacivanju u vazduh.

- Učestvovati mogu samo punoljetni koji će formirati ekipe od tri člana. Jedan od njih će sjediti na vazdušnom jastuku, a druga dvojica će ga odbaciti u vodu skokom sa platforme. Skakaće se u dva kruga, a najatraktivniji skokovi biće nagrađeni - rekao je Grahovac.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.