NavMenu

Studijsko putovanje u Bavarsku na temu "Biomasa i bioenergija" od 25. do 27. novembra

Izvor: eKapija Subota, 24.08.2019. 07:49
Komentari
Podeli
U okviru inicijative "Mittelstand Global - Energy Solutions Made in Germany" Saveznog ministarstva privrede i energije, Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini od 25. do 27. novembra 2019. organizuje studijsko putovanje u Njemačku na temu "Biomasa i bioenergija".

Cilj putovanja je predstaviti moderne tehnologije i stručno znanje iz oblasti biomase i bioenergije, te uspostaviti kontakte sa njemačkim ponuđačima tehnologija i na taj način poticati saradnju, saopšteno je iz Predstavništva.

Program sadrži posjete odabranim referentnim objektima i kompanijama. Pri tome učesnici iz Bosne i Hercegovine dobivaju opsežne informacije iz prve ruke i stupaju u kontakt sa relevantnim njemačkim stručnjacima. Putovanje se održava u saradnji sa firmom eclareon GmbH.


Ako ste zainteresovani za učešće, molimo obratite nam se putem maila na amra.surkovic@ahk.ba ili putem telefona na broj + 387 33 295 914. Više informacija možete naći OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Građevina

Sokolac raspisao novi tender za višemilionske radove na izgradnji gradske kuće

Opština Sokolac je raspisala javni poziv za izbor najpovoljnijeg izvođača radova na izgradnji Gradske kuće, trga i spomen obilježja čija je vrijednost procijenjena na 4,7 mil KM bez PDV-a, ili oko 5,5 mil KM sa PDV-om. Kako se navodi rok za izvođenje radova je tri godine od dana uvođenja izabranog izvođača u posao, a mjesto gradnje je ulica Cara Lazara bb. Dodaje se i da će javno otvaranje ponuda biti održano 10. maja do kada je i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.