NavMenu

Hyundai najavio novi električni koncept sa prilagodljivim komponentima

Izvor: Energetika.ba Petak, 23.08.2019. 10:49
Komentari
Podeli
(Foto: The Punisher/Unsplash)
U julu ove godine Hyundai je objavio teaser novog misterioznog modela koji će debitovati u Frankfurtu, a nešto kasnije je otkriveno da će se pojaviti nova generacija modela i10.

No, to neće biti jedina uzbudljiva premijera iz južnokorejske kompanije. Novi teaser najavljuje potpuno električni koncept s oznakom 45, a globalni debi je zakazan za 10. septembar u Hali 11 na Sajmu automobila u Frankfurtu.

Hyundai zasad ne otkriva detalje, ali se zna da koncept 45 predstavlja uvid u dizajnerski jezik nadolazećih električnih modela.

Prototip je inspirisan prvim modelom iz sedamdesetih godina pršlog stoljeća te predstavlja evoluciju Hyundaijevog dizajnerskog jezika Sensuous Sportiness.

Tehničkih detalja zasad nema, ali se zna da će koncept imati električni pogon. Prema nekim izvorima, sadržavat će prilagodljive komponente te digitalnu prednju masku s osvjetljelim konturama prednjih svjetala. To najavljuje da će kupci u budućnosti imati više slobode u dizajniraju vlastitih automobila kao što danas dizajniraju svoje domove.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije

U Srpskoj počinje novi sistem fiskalizacije

Poreska uprava Republike Srpske objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za pokretanje postupka inicijalne fiskalizacije i subvencionisanje troškova inicijalne fiskalizacije prve grupe obveznika fiskalizacije, čime i zvanično počinje novi sistem fiskalizacije u Republici Srpskoj za poreske obveznike. Јavni poziv, u skladu sa Pravilnikom o dinamici fiskalizacije, sadrži obaveze obveznika fiskalizacije, operatera fiskalnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.