NavMenu

Kompanija Ružić iz Viteza prvi put na sajmu ZEPS - Prilika za nove poslovne uspjehe

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 28.09.2009. 10:12
Komentari
Podeli


Po prvi put na sajmu ZEPS , koji će se održati od 06. do 11. oktobra 2009. godine, kompanija RUŽIĆ Vitez predstaviće svoj proizvodni asortiman u hali H.

Prema riječima direktora Ružića, ovaj sajam je prilika da se šira javnost upozna sa onim što kompanija radi. Također se očekuje da će strani partneri prepoznati kvalitet proizvoda koje ova kompanija nudi te sa novim poslovnim partnerima možda izaći na međunarodno tržište.

Firma RUŽIĆ Vitez osnovana je 1986. godine u Vitezu i proizvod je dugogodišnje obiteljske tradicije u mašinskoj obradi metala. Spoj tradicije, iskustva i novih tehničkih saznanja rezultiraloje visokim stepenom ugleda na poslovima proizvodnje, reparture i ugradnje mašinskihdijelova i uređaja.

Iz proizvodnog asortimana može se izdvojiti proizvodnja kućišta, ventilacijske opreme i raznih mašinskih dijelova.

Ovim putem gospodin Davor Ružić poziva sve firme drvoprerađivačke djelatnosti, rudarstva, energetike i šire javnosti da posjete štand Ružić na Zeničkom sajmu i upoznaju se sa proizvodima koje ova firma nudi.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.