Izvor: eKapija | Srijeda, 24.07.2019.| 09:54
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Novosadski Galens invest kupio hotel Jahorina - U planu izgradnja luksuznog planinskog rizorta

Jahorina (Foto: Dreamer Company/shutterstock.com)
Novosadski Galens invest, jedna od vodećih "real estate" kompanija iz Srbije, nedavno je kupio devastirani hotel Jahorina na istoimenoj planini. Kako otkrivaju za eKapiju, u planu je izgranja luksuznog planinskog rizorta koji će se sastojati od hotelskog i apartmanskog dijela, sa više od 40.000 m2 izgrađenog prostora.

- Planirani hotel visoke kategorizacije imaće određen broj luks soba, igraonicu za djecu, restorane, kafe bar i centralni hol, odnosno prostor koji turistima pruža svojevrsno utočište od promenjivog vremena. Komoditet smeštajnih jedinica je iznad svakog standarda i modernih trendova minimalizacije i uštede na gostima. Najzahtjevniji gosti će biti u mogućnosti da se osjećaju kao kod kuće, i bolje od toga - poručili su iz Galens investa.

Osim planiranih soba, kompleks će imati i određen broj apartmana namijenjenih za prodaju.

- Za svoje goste, kao i za posjetioce biće na raspolaganju hotelski velnes i fitnes centar koji će da ponudi SPA zonu sa bazenima, teretanu, kao i mnoštvo pratećeg sadržaja - ističu iz novosadske kompanije.

Galens invest, koji se bavi izgradnjom stambenih, poslovnih i turističkih objekata izvršio je i dokapitalizaciju Pavlović banke zajedno sa fočanskom kompanijom Pavgord čime su postali vlasnici 40% akcija te banke.

- Dokapitalizacijom Pavlović banke i kupovinom hotela na Jahorini kompanija Galens invest želi da svoje dugogodišnje uspješno poslovanje proširi na tržište Republike Srpske - kažu za eKapiju.

Galens invest uz strateško poslovno partnerstvo sa kompanijom Pavgord planira da investira više od 50 mil EUR u RS u narednom periodu.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.