Izvor: Capital | Ponedjeljak, 15.07.2019.| 11:14
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Festival domaćih proizvoda 13. septembra u Banjaluci

Banjaluka (Foto: joyfull/shutterstock.com)
Udruženje mladih ekonomista (UMEK) Republike Srpske organizuje 13. septembra u Banjaluci 2. festival domaćih proizvoda i poziva proizvođače da im se pridruže.

Na festivalu će se i ove godine kao izlagači predstaviti domaći proizvođači hrane i pića iz svih krajeva Republike Srpske, a jedan dio prostora će biti prilagođen i za proizvođače iz ostalih djelatnosti.

- Ovim putem sve registrovane proizvođače iz Republike Srpske koji su zainteresovani da posjetiocima Festivala domaćih proizvoda predstave svoj proizvodni asortiman i ono čime se bave pozivamo da nam se jave kako bismo im predstavili kompletan koncept događaja i dogovorili se o učešću - poručuju organizatori.

Sudeći po interesovanju koje je već sada ogromno, u svečanom salonu na ostrvu Stara Ada u Banjaluci se očekuje više od 60 izlagača i preko 2.000 posjetilaca.

Udruženje mladih ekonomista već više od godinu dana radi na projektu "Kupuj domaće – ulaži u Srpsku". Za to vrijeme su posjetili veliki broj kompanija iz Republike Srpske, obišli njihove proizvodne pogone, upoznali se s njihovim načinom rada i snimili film koji govori o značaju kupovine domaćih proizvoda.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.