Izvor: eKapija | Srijeda, 10.07.2019.| 09:22
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Festival elektronske muzike 23. i 24. avgusta u Višegradu

Ilustracija (Foto: ra2studio/shutterstock.com)
U Višegradu će 23. i 24. avgusta biti održan Festival elektronske muzike "Drina Vajbs" na kojem će nastupiti izvođači iz Srbije i Njemačke, rekao je član Organizacionog odbora Dejan Furtula.

Furtula je na konferenciji za novinare rekao da će prvi dan Festivala biti održan ispod prvog luka višegradske ćuprije, a publiku će zabavljati Aleksandar Bojović i Nemanja Aleksić.

On je dodao da je predviđeno da 23. avgusta bude organizovana i panel-diskusija o ekologiji i očuvanju životne sredine.

Furtula je naveo da je drugi dan predviđen za dnevnu žurku na brodu do Starog Broda i večernju žurku na ćupriji."Drugog dana na brodu će nastupati di-džej Bobi i Luka Vuković, dok su uveče predviđeni '031 ripablik', di džej Bobi, di džej Ču Solo i glavna zvijezda Festivala – Danijel Čehranov.

Direktor Turističke organizacije Višegrad Olivera Todorović rekla je da je ovaj festival značajan za turističku ponudu opštine.

- Ova manifestacija pružiće priliku Višegradu da zauzme jedno od festivalskih mjesta sa posebnom ciljnom grupom, a to su mladi. Nadamo se da će Festival postati mjesto okupljanja. Drina je nešto posebno, ćuprija je spomenik poznat u svjetskim okvirima, i to će biti jedan od mamaca za sve ljubitelje prirodnih ljepota Višegrada i istorijskih spomenika - istakla je Todorovićeva.

Cijena pojedinačnih ulaznica je 5 KM po večeri, a 25 KM košta ulaznica za žurku na brodu i komplet ulaznica za dva dana, navedeno je na sajtu Turističke orgnaizacije Višegrad.

Za ulaznice za sve događaje i žurku na brodu sa smještajem u hotelu na bazi noćenja i hrane potrebno je izdvojiti 110 KM.

Karte će moći da se kupe u prostorijama hotela Višegrad, u kancelariji organizatora Festivala, čiji su prijatelji opština Višegrad i preduzeće Hidroelektrane na Drini.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.