NavMenu

Povodom utakmice između reprezentacija BiH i Turske RSG Radio će emitovati specijalni program - 09.09.2009. godine

Izvor: eKapija Utorak, 08.09.2009. 10:57
Komentari
Podeli

Uvažavajući sve pozitivne reakcije na specijalni program sa Marjanom Mijajlovićem povodom meča između Armenije i BiH, RSG Radio priprema posebno izdanje programa i za predstojeću utakmicu protiv Turske.

Već u srijedu, 9. septembra 2009. godine od 19:00 do 22:00 sata slušatelji RSG Radija i RSG 1 Sarajevo mogu uživati u specijalnom programu sa Marjanom Mijajlovićem povodom utakmice između reprezentacija BiH i Turske. Marjan će se ovoga puta javljati sa stadiona Bilino polje, dok će goste u studiju dočekati Emir Cocalić.

Sjajno raspoloženi Marjan Mijajlović slušateljima RSG RADIJA poručuje "Idemo zmajevi svi na noge u sredu, idemo da dobijemo utakmicu".

Ovog utorka, tema nove emisije RSG Radija "Muške priče" sa Emirom Cocalićem će biti utakmica između BiH i Turske. Emisiju "Muške priče" pratite svakog utorka i četvrtka od 11:00 sati.

Slušatelji RSG RADIJA mogu osvojiti 100,00 KM i dres Edina Džeke, ukoliko putem SMS-a 091 310-107 pošalju tačan odgovor na pitanje "Ko nastupa pod brojem 11 za nogometnu reprezentaciju BiH?".

Specijalni program na RSG Radiju sa Marjanom možete pratiti na slijedećim frekvencijama: 104,3 fm u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Travniku, Bugojnu, Goraždu, Doboju i Čapljini, 97,5 fm u Zenici, 88,4 fm u Bihaću, 87,7 fm u Trebinju i 92,6 fm u Neumu, te putem Interneta na web adresi www.rsg.ba. Specijalni program će u isto vrijeme biti emitovan i na RSG 1 SARAJEVO koji pratite na frekvenciji 90,9 fm., navodi se u saopštenju RSG Radija.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Njemačka firma u Laktašima dograđuje proizvodni pogon

Njemačko preduzeće u Laktašima Technics Programme Engineering podnijelo je Gradu Laktaši zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za postrojenje za mašinsku obradu metala, izvještava Indikator.ba. Riječ je o dogradnji po postojećeg postrojenja u naselju Mahovljani, na parcelama označenim kao k.č. broj: 73/2 74/1, 75, 76, k.o. Mahovljani. Ukupna planirana bruto proizvodnja gotovih proizvoda iznosi oko 100 tona godišnje. Technics Program

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.