NavMenu

Stiže prvi Bluetooth Walkman (VIDEO)

Izvor: Nezavisne novine Ponedjeljak, 08.07.2019. 09:36
Komentari
Podeli
(Foto: PopTika/shutterstock.com)
Danas svi očekuju visok kvalitet od muzike koju slučaju, cijene mogućnosti da brzo preskaču numere i da sve medije čuvaju na jednom uređaju.

Iako se čini da su audio kasete i ručno premotavanje daleko iza nas, taj format se ipak vraća, i to u modernom pakovanju.

Kompanija NINM Lab predstavila je prvi nosivi Bluetooth kasetofon, unaprijeđenu verziju Sony Walkmana, koji će moći da oživi muzičke kolekcije, i audio kasete koje zaboravljene leže negdje u dubini ormara i podruma.

"IT’S OK" kasetofon ima ugrađeni Bluetooth, tako da audio kasete mogu da se slušaju preko bežičnih slušalica, a oni koji su toliko duboko vezani za prošlost mogu da koriste i obične.

Kasetofon dolazi u tri boje, bijeloj, ružičastoj i plavoj, a kućište za kasetu je providno, tako da ponosni vlasnici svima mogu da pokažu koliko su dobro sačuvali svoje stare kasete, prenosi PC Press.


Novi plejer oživljava romantične odnose prema muzici koji su bili nešto drugačiji osamdesetih godina prošlog vijeka, kada se do popularnih pjesama nije lako dolazilo, te su se lovile i izvlačile iz radio programa. Retro uređaj će moći da se nabavi za 63 USD, a Kickstarter kampanja već traje.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.