NavMenu

Kreće gradnja vodovodne mreže u južnom dijelu Gradačca, radovi vrijedni 4,3 mil EUR

Izvor: eKapija Nedjelja, 07.07.2019. 09:31
Komentari
Podeli
(Foto: nuwatphoto/shutterstock.com)
Ugovor o proširenju vodovodnog sistema i izgradnju vodovodnih objekata i distributivne mreže na području južnog dijela grada Gradačca potpisan je u petak, 5 jula u Gradačcu. Završetak radova se očekuje krajem 2020. godine, a vrijednost investicije je oko 4,3 mil EUR, rečeno je iz gradske uprave.

Ugovor je potpisan između JP Komunalac i konzorcija izvođača JV Buk Promet iz Bijeljine i gradačački Balegem.

Gradonačelnik Edis Dervišagić je istakao da je ovo jedan od najvećih i najozbiljnijih poslijeratnih projekata koje je Grad Gradačac potpisao i implementirao. Završetkom radova mogućnost na priključenje na potpuno novi sistem vodosnabdivanja dobiće većina naselja u južnom dijelu grada.


Direktor EBRD-a za BiH Ian Brown je kazao da je veoma sretan što se nalazi u Gradačcu i da je potpisan ovako veliki ugovor koji će doprinijeti stanovništvu ovog grada da dobije čistu i pitku vodu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.