NavMenu

Firme iz BiH pozvane na poslovne susrete slovenačkog sajma AGRA 2019

Izvor: eKapija Četvrtak, 04.07.2019. 10:51
Komentari
Podeli
(Foto: Adriano Castelli/shutterstock.com)
Mariborska razvojna agencija i Evropska poduzetnička mreža, u suorganizaciji sa Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine (kao koordinatorom EEN Mreže FBiH), organizuje poslovne susrete pod nazivom "MEET4BUSINESS" Agra 2019.

Poslovni susreti će se održati 27. avgusta 2019. u Gornjoj Radgoni (Slovenija), u okviru 57. međunarodnog poljoprivrednog sajma i sajma hrane AGRA 2019, saopšteno je na sajtu VTK BiH.

Sajam AGRA, koji postoji više od 50 godina, najveći je poslovni i profesionalni događaj takve vrste u Sloveniji i široj regiji.

Više od 1.800 izlagača na sajmu će ponuditi informacije u području tehnologija za proizvodnju i preradu. Osim toga, posjetitelji mogu vidjeti i testirati najmoderniju tehnologiju i mašine za poljoprivredu, šumarstvo, voćarstvo, vinogradarstvo i preradu hrane.


Sve informacije o b2b susretima, uključujući registraciju, onlajn dogovaranje sastanaka, dostupne su na zvaničnoj veb stranici: http://meet4businessagra2019.talkb2b.net/.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.