Izvor: eKapija | Petak, 28.06.2019.| 09:07
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Bench Events preuzeo Adria Hotel Forum

Najveću regionalnu investicionu konferenciju Adria Hotel Forum (AHF) preuzeo je globalni igrač Bench Events, osnivač brojnih vodećih događaja posvećenih ulaganjima u hotelijerstvu, ugostiteljstvu, avioindustriji u cijelom svijetu, od Dubaija, Saudijske Arabije, Rusije do Južne Amerike i Amsterdama.

Predsjednik uprave Bench Events, Džonatan Vorsli (Jonathan Worsley) jedan je od osnivača međunarodnog investicionog foruma IHIF u Berlinu, koji već 19 godina okuplja vrh svjetske hotelske industrije, navodi se u saopštenju.

- Ova akvizicija potvrdila je našu izuzetnost u poslovanju, zbog čega smo mogli da iskoristimo ovu jedinstvenu ponudu da AHF-u omogućimo međunarodni rast - rekla je Marina Franolić, osnivačica AHF konferencije koja se pridružila Benchovu timu na poziciji direktorke za srednju i istočnu Evropu.

- Drago nam je što u naš portfolio možemo dodati Adria Hotel Forum i oduševljen sam što se Marina Franolić pridružila našem timu koji se brzo širi. Svojim iskustvom dodajemo novu dimenziju razvoju našeg poslovanja širom Evrope - izjavio je Vorsli.

Ovogodišnji Adria Hotel forum održan je u Beogradu.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.