Izvor: eKapija | Utorak, 25.06.2019.| 10:51
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Mostar Summer Fest ove godine traje tri dana od 27. do 29. juna

Mostar Summer Fest održaće se i ove godine, u periodu od 27. do 29. juna na Mostarskom sajmu.

Festival će se održavati na dva stejdža na kojem će se kroz tri dana avanture smjenjivati veliki broj bendova. MSF će ove godine okupiti jedne od najvećih imena ovih prostora ali i šire.

Direktor festivala Niki Radić rekao je na najavnoj konferenciji za novinare kako je ove godine najbitnija vijest da se Festival produžio s dva dana na tri dana tako da su posjetiteljima omogućili još jedan dodatni dan zabave.

- To je bio logičan slijed događanja, jer od samih početaka pokušavamo ubaciti neke inovacije i dizati Festival na jednu veću razinu, tako da je taj treći dan i više nego jedna razina i samim tim smo produžili boravak turista u Mostaru što je od velikog značaja za Mostar i Hercegovinu, ali i BiH - poručio je i dodao kako je ovogodišnje sedmo izdanje Festivala daleko najjače po izvođačima do sada.

Tako će na main stage-u posjetitelji moći uživati uz Hladno Pivo, Vojku V, Partibrejkerse, Elemental, Krešu Bengalku i mnoge druge, a na e-MOtion stageu mnogi partjaneri mogu uživati do sitnih sati uz Insolate, Iliju Đokovića, Iliju Rudmana, LAG, TKNO i mnoge druge regionalne zvijezde.

- Što se tiče lineupa mi se svake god trudimo da dovodimo, ponešto za svačiji glazbeni ukus, tako da ove godine imamo više od 28 izvođača na dva stagea i prema dosadašnjim reakcijama na društvenim mrežama mogu reći da smo pogodili s lineupom i odaziv je stvarno super - istaknuo je Radić.

Prvi dan, 27.6.
Brkovi, Elemental, Gustafi, Smoke Mardeljano, Van Velzen.

Drugi dan,28.6.
Hladno Pivo, Krešo Bengalka, Laka, Pearl Jam Tribute (vs)

Treći dan,29.6.
Partibrejkers, Vojko V, Frenkie Kontra & Indigo, Kanda Kondža i Nebojša, Mara.

Za više informacija posjetite stranicu.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.