Izvor: eKapija | Petak, 21.06.2019.| 09:34
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Regionalni poslovni forum od 1. do 4. oktobra 2019. u Novom Sadu - Prijave u toku

(Foto: Anton Gvozdikov/shutterstock.com)
Autonomna pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regija u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine, Novosadskim sajmom i Evropskom mrežom preduzetništva, organizuju drugi Regionalni poslovni forum, od 1. do 4. oktobra.

Učesnici Foruma su eminentne kompanije iz regiona, kao i regionalne privredne komore, razvojne agencije i druge institucije koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i poboljšanje ekonomske klime za poslovanje i nove investicije.

Regionalni poslovni forum izlagačima omogućava da iznesu i predstave poslovne potencijale i ideje i da se povežu sa kompanijama i institucijama koje podržavaju razvoj poslovne klime i priliv novih investicija i pronađu međunarodne partnere. Ovogodišnji Regionalni poslovni forum biće održan u vrijeme Međunarodnih sajmova Lorist.

Organizuju se i B2B sastanci sa kompanijama i institucijama, učesnicima Foruma. Prijavljivanje je u toku, a registracija je online na adresi http://rbf2019novisad.talkb2b.net/.

Od privrednih sektora na Forumu će biti zastupljena poljoprivreda i prehrambena industrija, metalo-prerađivačka industrija, prateće komponente u automobilskoj industriji, informacione tehnologije i turizam, navodi se na sajtu Novosadskog sajma.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.