Izvor: eKapija | Četvrtak, 20.06.2019.| 10:15
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Deveti BH Beer Fest od 12. do 14. jula u Bijeljini

Ilustracija (Foto: g-stockstudio/shutterstock.com)
BH Beer Fest je prvi i jedini festival piva u Bosni i Hercegovini, te svojim postojanjem, vrhunskom produkcijom i organizacijom doprinosi približavanju svjetskih i evropskih kulturnih dešavanja građanima Bijeljine i BiH.

Na impozantnoj glavnoj bini prve večeri devetog trodnevnog BH Beer festa u Bijeljini u petak, 12. jula, nastupiće grupe Galija i Letu štuke, izjavio je za portal Dešavanja u Bijeljini u ime organizatora festivala Goran Bjelcanović, dok će drugog dana, u subotu 13. jula bijeljinska publika uživati u nastupu Tife i Pere Deformera, a iznenađenje BH Beer festa u Bijeljini slijedi u nedjelju, 14. jula ostao je tajanstven Bjelcanović.

- Festival muzike i piva, koji će u Bijeljini biti održan od 12. do 14. jula na platou ispred Saborne crkve, donosi tri dana super zabave, dobre muzike i odličnog piva - rekao je Bjelcanović.

Program BH Beer fest odvijaće se na dvije bine, main stage i DJ stage, a glavna bina duga je 40 metara, visoka 12 metara, sa kvalitetnim ozvučenjem, modernom rasvjetom i LED ekranima.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.