Izvor: RTRS | Petak, 14.06.2019.| 11:18
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Ryanair želi 120.000 putnika na letovima ka Banjaluci

Ilustracija (Foto: My Good Images/shutterstock.com)
Avio-kompanija Ryanair i Banjaluka ostvaruju izuzetno dobru saradnju, a cilj je 120.000 putnika u narednoj godini, rekao je zamjenik menadžera ove irske kompanije za jugoistočnu Evropu i Balkan Denis Barabas.

Barabas kaže da su sve avio linije iz Banjaluke maksimalno iskorišćene.

- Drago mi je što se razvijamo u Banjaluci, uvođenjem nove linije za Berlin od ove godine, kao i popularnim konekcijama ka Šarleroj aerodromu u Briselu, aerodromu Memingen, te Skavsta u Stokholmu - rekao je Barabas za Glas Srpske.

On kaže da uvijek postoji interesovanje za nove linije, ali da njihovo uvođenje zavisi od toga da li su ispunjeni svi faktori, od potražnje putnika, dostupnih kapaciteta avio-flote, troškova aerodroma do operativnih potreba.

Barabas kaže da Ryanair nudi najniže cijene karata u Evropi i da one stalno padaju, te kao ilustraciju navodi da su karate u ovoj godini pojeftinile za 6%, i to na 37 evra.

- Putnici redovno posjećuju naš sajt i naloge na društvenim mrežama, gdje objavljujemo sve naše fantastične prodaje avionskih mjesta do svih destinacija, uključujući letove iz i ka Banjaluci - rekao je on.

Barabas je naveo da ova kompanija povezuje više od 200 destinacija u 37 zemalja sa flotom od 475 aviona.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.