NavMenu

Raiffeisen banka otvorila stotu poslovnicu u BiH

Izvor: eKapija Četvrtak, 13.06.2019. 09:40
Komentari
Podeli
Karlheinz Dobnigg (Foto: Raiffeisenbank.ba)Karlheinz Dobnigg
U sarajevskom naselju Ciglane u četvrtak, 12. juna, svečano je otvorena jubilarna 100. poslovnica Raiffeisen banke.

Svečanom otvorenju poslovnice su prisustvovali brojni klijenti, poslovni partneri, predstavnici medija te zaposlenici Banke.

Vrpcu su presjekli članovi Uprave banke, Karlheinz Dobnigg i Mirha Hasanbegović kao i Ulrike Hartmann, ambasadorica Republike Austrije u Bosni i Hercegovini, čime je zvanično obilježen početak rada nove poslovnice Raiffeisen banke u Sarajevu.

- Otvorenje naše 100. poslovnice u Bosni i Hercegovini potvrđuje ne samo našu opredjeljenost da dodatno učvrstimo prisutnost na ovom tržištu, već i da budemo dostupni našim klijentima što je više moguće. Naš fokus je na pružanju brze i fleksibilne usluge vodeći računa da klijenti trebaju uložiti minimalan napor u poslovanju s nama. Strateška orijentacija banke je povećati efikasnost i utjecaj poslovanja u različitim segmentima – želimo ponuditi naše usluge kako kroz digitalne kanale tako i kroz rasprostranjenu mrežu poslovnica i bankomata širom zemlje - izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave banke i dodao da banka neće naplatiti naknadu za obradu kredita svim klijentima koji su na dan svečanog otvorenja aplicirali za kredit u bilo kojoj od Raiffeisen poslovnica u zemlji a što je jedan od načina da se banka zahvali svojim klijentima na povjerenju.


Sjedište stote Raiffeisen poslovnice je na Mehremića trgu bb u Sarajevu, u naselju Ciglane.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.