NavMenu

Film Berina Tuzlića "Sarajevo ne znam kad i ne znam gdje" uvršten u takmičarski program Action/Cut Short Film Competition 2009 kao jedini evropski animirani film

Izvor: eKapija Utorak, 18.08.2009. 10:46
Komentari
Podeli

Kratki animirani film Berina Tuzlića, kreativnog direktora agencije Via Media, "Sarajevo ne znam kad i ne znam gdje", uvršten je kao jedini evropski animirani film u takmičarski program Action/Cut Short Film Competition 2009 koji se održava u Kaliforniji (SAD).

Animirani film je jedna od pet kategorija (pored muzičkog videa, dokumentarnog, studentskog i igranog filma) u kojima se takmiče filmovi kratkog metra. Action/Cut Short Film je ujedno i jedan od rijetkih svjetskih filmskih takmičenja zatvorenog tipa, na kojem projekcije posjećuju isključivo registrirani filmski profesionalci.

Pobjednici iz svih 5 kategorija bit će poznati 1. septembra 2009. godine, navodi se u saopštenju agencije Via Media.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina

Uz park kod banjalučke Delte mogli bi da niknu i stambeni kompleksi, Grad sprema izmjene regulacionog plana

Aktuelna administracija gradonačelnika Draška Stanivukovića planira ponuditi gradsko zemljište oko novog parka kod tržnog centra Delta planet investitorima na prodaju ili u zamjenu za druge parcele. Na njima će biti moguća gradnja stambenih zgrada, a novac dobijen od prodaje tog zemljišta Grad Banjaluka, između ostalog, planira uložiti u gradnju upravo tog parka, koji će progutati milione KM. Grad Banjaluka to namjerava da realizuje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.