Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 03.06.2019.| 12:11
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Play Media Day po četvrti put okuplja kreativnu industriju 7. juna u Banjaluci

Play Media Day 04 će 7. juna okupiti predstavnike najuticajnijih regionalnih i domaćih medijskih kuća, kreativnih agencija i kompanija, koji će Banjaluku na jedan dan pozicionirati kao centar kreativne industrije regiona.

Regionalni komunikacijski događaj predstavlja najbolji program do sada, sa oko 40 predavača i panelista, na novoj atraktivnoj lokaciji CineStar 4DX Delta Planet.

Ovogodišnji program je smješten u tri konferencijske sale - Uran, Merkur i Jupiter, koje će ponuditi ukupno četiri atraktivna panela, kao i 18 predavanja, uz mnoštvo dodatnih sadržaja za učesnike.

Dijana Tepšić, direktorica programa Play Media Day 04, ističe da je u ime Play Team-a, kao organizatora događaja izuzetno ponosna, na veliko interesovanje učesnika iz cijelog regiona.

- Ovogodišnji regionalni komunikacijski događaj okuplja mnoštvo posjetilaca iz cijelog regiona, te smo zbog te činjenice izuzetno srećni i ponosni, jer će mnogi od njih upravo dolaskom na Play Media Day, po prvi put boraviti u Banjaluci. Trudili smo se da svim posjetiocima pored kvalitetne edukacije i raznovrsnog programa, ponudimo i odličnu zabavu. Ovo je prilika za povezivanje i stvaranje novih poslovnih saradnji i prijateljstava. Kreativna industrija kao vodeća rastuća industrija i komunikacijski trendovi, iz dana u dan se mijenjaju, te nam ovakvi događaji služe kako bismo konstantno napredovali u ličnom i profesionalnom razvoju, te bili što konkurentniji na tržištu rada koje je sve izazovnije - ističe Tepšić.

Dodaje da se najbolje uči putem primjera dobrih praksi i iskustava, kao i da ćemo upravo u okviru programa Play Media Day 04, imati priliku da vidimo i čujemo koji su to najnoviji trendovi, najbolja znanja i prakse u regionu i svijetu.

Osim bogatog edukativnog segmenta, događaj će ponuditi i mnoštvo interaktivnih sadržaja u prostoru multipleksa, kao i zanimljiv dnevni DJ program na terasi CineBara, koji će biti i svojevrsna najava ovogodišnjeg ljetnog FreshWave festivala. Nakon kvalitetne edukacije, zabava će se u večernjim satima nastaviti u Gastby baru u samom centru Banjaluke, uz odličan muzički program i ugodnu atmosferu.

Kompletna agenda događaja je dostupna na linku ovdje.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.