NavMenu

Fitnes fest Banjaluka od 27. maja do 2. juna

Izvor: eKapija Petak, 24.05.2019. 11:47
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Andresr/shutterstock.com)Ilustracija
Veliki fitnes događaj "Fitnes fest Banja Luka" biće održan od 27. maja do 2. juna u novoizgrađenoj dvorani Centar.

Sedmodnevni festival fitnesa i zdravih životnih navika, kako ističu organizatori – ima za cilj da učesnicima događaja na zabavan način, uz obrazovnu komponentu, ponudi razne aktivnosti i sadržaje namijenjene za sve uzraste, od predškolskog uzrasta do osoba treće dobi.

Po prvi put u Banjaluci događaj ovakave vrste, organizuje Centar za zdravlje i rekreaciju Mr. Hepines. Projekat je podržao Grad Banjaluka u sklopu manifestacije "Proljeće u Banjaluci", a biće realizovan uz podršku Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta i Zavoda za medicinu rada i sporta, prenosi sajt grada Banjaluka

Manifestaciju čine tri sadržajna dijela, i to: Festival fizičke aktivnosti (od 27. maja do 2. juna), Fitnes sajam (1. juna) i Fitnes konferencija (od 1. do 2. juna).

-Svi oni koji vole ili ih interesuju zdrav način života i fitnes, bilo da se profesionalno ili rekreativno bave njime, pozvani su i dobrodošli da pristustvuju velikom broju događaja, predavanja, sportskih radionica i organizovanih fizičkih aktivnosti za sve uzraste – poručili su organizatori.

Kako su istakli, Banjaluka kao veliki sportski grad, koji je već iznjedrio puno poznatih sportista, svakako njeguje i dugogodišnju tradiciju rekreativnog bavljenja sportom i fitnesom, koji je sve više popularan.

-Savremeni način života, uz stres, prekomjerno sjedenje ili slabo kretanje, podstiče čovjeka da se sve više brine za vlastisto zdravlje i fizičku spremnost, da bude što snalažljiviji i prilagodljiviji, i da se jednostavno takmiči sa sobom i pobjeđuje samog sebe ukoliko želi da živi bolje ili da bar zadrži postojeći životni standard – zaključili su iz organizacije Fitnes festa Banjaluka.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.