NavMenu

Natalitet i demografska obnova u fokusu Dječijeg sajma u Banjaluci

Izvor: eKapija Četvrtak, 23.05.2019. 11:01
Komentari
Podeli
Konferencija za medije Dječiji sajam Banjaluka 2019Konferencija za medije Dječiji sajam Banjaluka 2019
Na dječijem sajmu Banjaluka 2019 koji se održava 25. i 26. maja u dvorani Borik u Banjaluci predstaviće se veliki broj izlagača iz cijelog regiona, na kome će prezentovati novitete u industriji dječije opreme, obuće, odjeće, igračaka, hrane, knjiga i edukativnih sadržaja namijenjenih cijeloj porodici.

Kako su istakli organizatori sajma, RS Consulting and Trade Banjaluka, posebna pažnja je posvećena natalitetu i demografskoj obnovi Republike Srpske kroz stručna predavanja iz oblasti dječije i socijalne politike, zdrave ishrane, te najnovijih dostignuća iz oblasti pedijatrije, dječije stomatologije, nutricionizma, prirodne kozmetike namijenjene najmlađima.

Posjetioci će takođe moći pronaći proizvode po promotivnim cijenama, učestvovati u edukativnim i zabavnim radionicama, panel diskusijama i predavanjima.

- Stvaramo dječije kraljevstvo u kojem je sve podređeno djeci, a smijeh, pjesma, druženje i igra jedina su pravila Dječijeg sajma. Tokom dva dana trajanja sajma u festivalskom programu predstaviće se više od 1.500 mališana. U pitanju su djeca iz vrtića, osnovnih škola, brojne plesne grupe, revije, solisti, sportski klubovi, horovi i kreativci – navodi se u saopštenju organizatora.

Organizatori su dodali da na ovaj način Dječiji sajam obilježava Međunarodni dan porodice, šaljući poruku ljubavi u svijet.

Dječiji sajam Banja Luka 2019 održava se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović, grada Banja Luka, Ministarstva porodice omladine i sporta, kompanije m:tel, Mlijekoprodukta, Komercijalne banke i Lanaco kompanije. Generalni medijski pokrovitelj je RTRS.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.