NavMenu

Počela prodaja ulaznica za Heineken Music Stage: Ulaznice na biletarnici "Doma mladih" po cijeni od 20 KM

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 10.08.2009. 14:20
Komentari
Podeli

Na biletarnici "Doma mladih" 10. augusta 2009. godine je započela prodaja ulaznica za ovogodišnji "Heineken Music Stage", seriju koncerata koja će se u periodu od 12. do 20. augusta održavati u sarajevskom "Domu mladih".

Podsjećanja radi, na "Heineken Music Stageu" nastupit će "Cubismo" (12. augusta), Aleksandra Radović (13. augusta), "Colonia" (14. augusta), "Dubioza kolektiv" i "Dvadesetorica" (15. augusta), "Prljavo kazalište" (16. augusta), "Rigorozni" i "Bombaj štampa" (17. augusta), Darko Rundek i "Cargo Orchestra" (18. augusta), TBF i "Zoster" (19. augusta), te Ljiljana Buttler i "Sarr e Roma" (20. augusta).

Ulaz na sve programe besplatan je za sve akreditirane na Sarajevo Film Festivalu, kao i za sve one koji uspiju doći do pozivnica "Heineken Music Stagea". Također, ograničen broj ulaznica pušten je i u slobodnu prodaju, na biletarnici "Doma mladih", po cijeni od 20 KM.

Svi koncerti počinju nakon ponoći, a "Dom mladih" će posjetiteljima svoja vrata svake večeri otvarati u 22 sata.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Njemačka firma u Laktašima dograđuje proizvodni pogon

Njemačko preduzeće u Laktašima Technics Programme Engineering podnijelo je Gradu Laktaši zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za postrojenje za mašinsku obradu metala, izvještava Indikator.ba. Riječ je o dogradnji po postojećeg postrojenja u naselju Mahovljani, na parcelama označenim kao k.č. broj: 73/2 74/1, 75, 76, k.o. Mahovljani. Ukupna planirana bruto proizvodnja gotovih proizvoda iznosi oko 100 tona godišnje. Technics Program

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.