Izvor: eKapija | Petak, 31.05.2019.| 10:56
Izdvojite članak Odštampajte vijest

INFO-KOD - bh. lider za bar kod inženjering

INFO-KOD Sarajevo već 17 godina predstavlja jednu od vodećih bh. kompanija u pružanju inovativnih rješenja u domenu automatske identifikacije i unosa podataka u računarske sisteme, kao što su ambulatna prodaja, skladišno poslovanje, inventure osnovnih sredstava, kao i druge vrste inventura.

- INFO-KOD vam neće samo prodati opremu nego će zajedno sa vama osmisliti projekat uvođenja ove opreme u vaše poduzeće, te je instalirati, izvršiti obuku i na kraju je kvalitetno servisirati u jamstvenom i van jamstvenog roka - ističu u ovoj kompaniji.

Posebno se ponose sa činjenicom da njihovu referentnu listu čini na stotine zadovoljnih korisnika, u koje spadaju neke od najvećih renomiranih bh. kompanija poput Tvornice cementa Kakanj, Violete, Bosnalijeka i drugih.

- Pojednostavljeno, s našom opremom BAR KOD možete printati, čitati i vršiti prikupljanje podataka automatskom identifikacijom proizvoda prijenosnim terminalima - ističu u INFO-KOD-u i dodaju da pored same opreme po povoljnim uslovima mogu obezbjediti i nabavku printera za termo i termotransfer tehnologiju štampanja naljepnica i kartica - printere i materijal za ID kartice - čitače, laserske, ručne, stolne i prijenosne - programe za dizajn naljepnica, kartica i obradu pročitanih podataka i sl..

Na domaćem tržištu uspješno realizuju zastupništva i partnerstva sa nekim od vodećih svjetskih proizvođača opreme za automatsku identifikaciju kao što su Zebra, Unitech, Datalogic, Extreme networks, Handheld Europe, Armor, Bluebird,...

Rješenja za uštedu vremena i veću sigurnost

INFO-KOD na bh. tržište donosi niz dokazanih rješenja kojima pokrivaju različite oblasti poslovanja, kao što su jednostvanije i učinkovitije obavljanje inventura, brža i kvalitetnija organizacija događaja, rješenja za besprjekoran rad poslovnih skladišta kao i za organizaciju transporta i logističke podrške.

- Uređaji iz ponude INFO-KOD-a profesionalne su kvalitete i u skladištu sprečavaju mogućnost pogreške i omogućavaju napredno i učinkovito praćenje proizvoda. Uvid u vremenske isporuke, mjesto gdje se roba nalazi, promjene pravca kretanja vozila, izdavanje računa na licu mjesta te praćenje vozila pomoću GPS-a, sve to čini da se lakše i bolje vrši tranport i logisitka unutar neke kompanije - kažu u INFO-KOD-u.

Dodatno terenske aktivnosti možete da poboljšate sa njihovim mobilnim računarima koji takođe obezbeđuju veliku uštedu vremenu.

- Za rad na terenu osmišljeni su uređaji koji su prilagođeni za takve uvjete, kao što su mobilna prodaja i unaprijeđenje prodaje, gdje radnicima omogućuju da pomoću bežične konekcije u stvarnom vremenu prikupljaju i šalju podatke te opslužuju klijente najbrže ažuriranim informacijama - pojašnjavaju u INFO-KOD-u.

Takođe, u ovoj kompaniji su prepoznali da, maloprodaja kao segment trgovine koji direktno radi sa krajnjim kupcima treba sve brže i pametnije tehnologije.

- Savremena i učinkovita rješenja za prikupljanje podataka pomažu da proizvodi iz naše ponude uštede vrijeme i novac. Procesi kao što su naručivanje, otpremanje, isporuka i skladištenje brži su i jednostavniji uz pomoć mobilnih računara. INFO-KOD pomaže maloprodaji da skrati ove vremenski zahtjevne poslove i kupcima isporuči još učinkovitiju uslugu. Mobilni računari otklanjaju pogreške koje nastaju pri ručnoj štampi i mogu se vrlo jednostavno uklopiti u bilo koji radni proces. Maloprodaji omogućuju preciznije upravljanje narudžbama i inventarom te pružaju bolji uvid u način prodaje proizvoda, što za posljedicu ima bolje razumijevanje tržišta i veću marketinšku osviještenost - navode u INFO-KOD-u.

Svjeski trend Zebra MC9300 i kod nas

Globalno popularni evolucijski mobilni terminal nazvan Zebra MC 9300 koji koriste milioni kompanija širom svijeta sada je došao i na bh. tržište zahvaljujući kompaniji INFO-KOD.

Riječ je o ultimativniom ultra-robusnom, ujedno najpouzdanijem i najprodavanijem Android poslovnom mobilnom terminalu na svijetu. Njegova poboljšana baterija radi dvostruko duže od baterije na terminalima MC9200 serije.

- Ovo je najsnažnija serija MC9000 ikad stvorena, spremna nadživjeti gotovo svaki uređaj u svojoj klasi u bilo kojem okruženju - uključujući i hladnjaču - ističu u INFO-KOD-u.

Dodaju da sa upotrebom ovog terminala radnici dobijaju jednostavnost sa Android operativnim sistemom koji već dobro poznaju, većim naprednim zaslonom osjetljivim na dodir i još mnogo toga.

- Rukujte sa svim svojim aplikacijama s vrhunskom snagom obrade i memorijom, plus nove mogućnosti snimanja podataka koje uključuju dodatne prednje i stražnje kamere te izvanredno skeniranje bar kod čitača - navode u INFO-KOD-u neke od dodatnih osobina ovog uređaja i poručuju da se njegovom upotrebom može ostvariti vrhunska produktivnost radne snage i operativna učinkovitost u organizaciji.

O rješenjima i proizvodima koje nudi kompanija INFO-KOD detaljnije se možete informisati na www.info-kod.ba dok ih možete direktno kontaktirati putem e-mail adrese - info@info-kod.ba.Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.