NavMenu

ABC Software development među 30 najinovativnijih tehnoloških kompanija na South East Europe Tech Tour 2019

Izvor: Indikator Ponedjeljak, 13.05.2019. 09:57
Komentari
Podeli
(Foto: Sergey Nivens/shutterstock.com)
Među 30 najinovativnijih tehnoloških kompanija u jugoistočnoj Evropi koje će biti promovisane na događaju South East Europe Tech Tour 2019. u Bukureštu i Sofiji 28. i 29. maja biće i kompanija ABC Software development iz Bosne i Hercegovine, izvještava Indikator.ba.

ABC Software Development bavi se specifičnim softverskim rješenjima za velika i srednja preduzeća u bankarstvu i telekomunikacijama, a takođe pruža i rješenja za startup industriju.

Kompanija sa sjedištem u Sarajevu i podružnicom u Tuzli dio je ABC Tech Group koja je locirana u Ljubljani.

Na događaju Tech Tour 2019 u Sofiji 29. maja, inovativna rješenja ABC Software Development predstaviće menadžer poslovnog razvoja Slađan Šehović.

Trideset kompanija za učešće na South East Europe Tech Tour 2019. izabrano je na osnovu njihove inovativne primjene tehnologije, snažnog poslovnog modela, upravljačkog tima i dokazanih mogućnosti izvršenja, u jakoj konkurenciji više od 150 kompanija koje su bile u fazi predselekcije.


Najboljih 30 će predstaviti svoje poslovanje i tehnologiju pred 40 vrhunskih međunarodnih investitora aktivnih u regionu jugoistočne Evrope i učestvovaće u panel diskusijama kako bi podijelili svoja rješenja i utjecali na razvoj tehnologija u cjelini.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.