Izvor: eKapija | Petak, 10.05.2019.| 15:57
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Poslovni susreti na sajmu ENERGA 11. i 12. juna u Sarajevu

Ilustracija (Foto: Santiago Cornejo/shutterstock.com)
Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Evropska poduzetnička mreža u Bosni i Hercegovini (EEN), uz podršku drugih partnera, organizuje poslovne susrete firmi u okviru 9. međunarodnog sajma energije, rudarstva, zaštite okoliša i prateće industrije ENERGA 2019.

Poslovni susreti firmi ENERGA b2b 2019 održaće se 11. i 12. juna u Centru Skenderija, a imaju za cilj da podrže kompanije u pronalasku internacionalnih partnera na sajmu.

Učesnici mogu ugovoriti sastanke sa potencijalnim partnerima u skladu sa svojim potrebama i interesima, te direktno razgovarati o mogućnostima saradnje.

Organizatori sajma ENERGA za deveto izdanje su najavili veće prisustvo studenata, mladih stručnjaka i start-up kompanija koji će kroz posebno osmišljen program, sesije i dizajnirani sajamski izložbeni prostor moći prezentovati svoje poslovne ideje i projekte.

Organizaciju poslovnih susreta ENERGA b2b podržali su i Privredna komora FBiH, Fondacija za razvoj odnosa BiH i Turske – BIGMEV, Tuzlanski sajam, te brojne međunarodne organizacije i agencija za podršku biznisu iz Evropske unije i regiona.

Za učešće na poslovnim susretima registracija je besplatna, a poslovni sastanci se mogu rezervisati na http://www.energa2019.talkb2b.net .

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.