Izvor: eKapija | Petak, 10.05.2019.| 09:00
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Međunarodni poslovni susreti u okviru konferencije Chii Academy u Gracu - Poziv otvoren do 22. maja

(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća (RARS), kao koordinator Evropske mreže preduzetništva u Republici Srpskoj, poziva zainteresovane poslovne subjekte da učestvuju na Međunarodnim poslovnim susretima u okviru konferencije Chii Academy, koji će se održati 23. i 24. maja 2019. godine u Gracu, Austrija.

Događaj je organizovan od strane kompanije Perception Park i Evropske mreže preduzetništva Austrije, a RARS je jedan od koorganizatora.

Chii Academy je prvi događaj i platforma posvećena transferu znanja između inženjera, učenika i korisnika aplikacija u sektoru hiperspektralnog snimanja. Chii Academy je posvećena industriji hiperspektralnog snimanja i usmjerena je na tehničke aspekte interdisciplinarnog karaktera.

Hiperspektralno snimanje je tehnologija koja ima više područja primjene, na primjer u zdravstvu, reciklažnoj industriji, prehrani, drvnoj industriji i drugim područjima u vezi sa tim.

Program događaja je podijeljen na predavanja, radionice i konsultacije sa ekspertima.

Registracija, kao i više informacija u vezi sa događajem, dostupni su na službenoj internet stranici događaja chiiacademy.com, a krajnji rok za registraciju učesnika je 22. maj 2019. godine.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati RARS.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.