NavMenu

Raiffeisen najaktivnija banka izdavalac finansijskih instrumenata u BiH u 2018.

Izvor: eKapija Četvrtak, 09.05.2019. 09:59
Komentari
Podeli

(Foto: quka/shutterstock)
Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) dodijelila je Raiffeisen banci u Bosni i Hercegovini nagradu za Najaktivniju banku izdavaoca finansijskih instrumenata u 2018. godini u okviru Trade Facilitation Programme-a, saopšteno je iz Raiffeisen banke.

- Istinski nas raduje što smo dobitnik jednog ovakvog prestižnog priznanja koje dodatno potvrđuje da smo na pravom putu kada je riječ o aktivnostima u segmentu investicijskog bankarstva. Kao jedan od vodećih profesionalnih brokera na tržištu nudimo kupovinu i prodaju finansijskih instrumenata kako lokalno, tako i na međunarodnom nivou. Dodatno, nagrada za Raiffeisen predstavlja motivirajući faktor da nastavimo raditi na unapređenju kvaliteta usluga za klijente - izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

Dodao je da Raiffeisen kontinuirano nastoji biti profesionalan partner svojim klijentima koji se uvijek mogu osloniti na savjetodavne usluge i podršku stručnog i iskusnog tima banke.

Svečana ceremonija dodjele nagrada je upriličena u okviru Godišnjeg sastanka i Poslovnog foruma EBRD-a koji se održava od 7. do 9. maja u Sarajevu.

Raiffeisen Bank International je flagship partner ovogodišnjeg foruma.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.