Izvor: eKapija | Četvrtak, 09.05.2019.| 08:46
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Samit o inovacijama i novim tehnologijama u dobavljačkom lancu 29. maja u Beogradu

Konferencija, koja na jednom mestu okuplja profesionalce u sektorima proizvodnje, distribucije i logistike, nabavke i operacija u skladištu, biće održana 29. maja 2019. u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, u suorganizaciji InStore magazina i zagrebačke kuće Logiko.

Efikasan i efektivan lanac snabdijevanja predstavlja kompetitivnu prednost. Ulaganja u nova rješenja omogućavaju digitalizaciju sistema, što znači manje ljudskog rada, a više automatizacije. U isto vrijeme, razvoj tehnologije oslobodiće ljude od rutinskih zadataka, i omogućiti nam da se posvetimo dodatoj vrijednosti aktivnosti i razvoja.

Konferencija je namijenjena direktorima i rukovodiocima lanaca logistike i distribucije, direktorima i rukovodiocima nabavke i operacija, rukovodiocima proizvodnje, skladišta i svima onima koji žele da unaprijede efikasnost procesa u dobavljačkom lancu.

Međunarodni govornici i stručnjaci za optimizaciju i poboljšanje procesa u dobavljačkom lancu podijeliće sa učesnicima znanja, savjete i primjere dobre poslovne prakse kroz različite teme.

Kompletan pregled tema, govornika, ali i informacije o kotizacijama i prijavi za konferenciju, možete naći na stranici www.supplychain-summit.com.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.