Izvor: eKapija | Srijeda, 08.05.2019.| 10:27
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Otvaranje hotelsko-turističkog kompleksa Fruške terme u Vrdniku 31. avgusta

Tik uz Etno selo Vrdnička Kula, na obroncima Fruške gore, uskoro će za sve turiste željne odmora i spa usluge, biti otvoren termalni spa kompleks Fruške terme. Kako je rečeno za eKapiju iz Promont Group, otvaranje je zakazano za 31. avgust.

Hotel, deset bazena, restorani, spa centar, slana soba, tepidarijumi, i sve to na površini od 28.964 m2, biće od ovog ljeta u turističkoj ponudi Vrdnika.

Kako je eKapija već pisala, planirani kompleks spratnosti 4Su+Pr+2+Pk, sadržaće hotel smještajnog kapaciteta 416 ležajeva, 10 bazena sa termalnom vodom, spa centar, saune i tepidarijume.

Na trećem suterenu nalaziće se restoran na bazenima, Wellnes&Spa centar, 16 tepidarijuma, slana soba, kao i nekoliko vrsta sauna.

Drugi suteren imaće privatni Spa centar sa saunama i tepidarijumima, dok je za prvi suteren predviđen restoran za 290 gostiju. U prizemlju je planiran medicinski blok, a u potkrovlju kompleksa biće konferencijske sale.

Projektanti ovog kompleksa su DBA Architects, a izvođači grubih radova firma Best izgradnja doo Novi Sad.

Podsjetimo, kompanija Promont Group već je poznata u Vrdniku po investiciji u Hotel Premier Aqua, čijim su poslovanjem, kažu, zadovoljni, a usljed realne tražnje i dosadašnjeg iskustva zadovoljnih gostiju, prepoznata je potreba za novim kompleksom.

S. P.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.