NavMenu

Otvaranje hotelsko-turističkog kompleksa Fruške terme u Vrdniku 31. avgusta

Izvor: eKapija Srijeda, 08.05.2019. 10:27
Komentari
Podeli
Tik uz Etno selo Vrdnička Kula, na obroncima Fruške gore, uskoro će za sve turiste željne odmora i spa usluge, biti otvoren termalni spa kompleks Fruške terme. Kako je rečeno za eKapiju iz Promont Group, otvaranje je zakazano za 31. avgust.

Hotel, deset bazena, restorani, spa centar, slana soba, tepidarijumi, i sve to na površini od 28.964 m2, biće od ovog ljeta u turističkoj ponudi Vrdnika.

Kako je eKapija već pisala, planirani kompleks spratnosti 4Su+Pr+2+Pk, sadržaće hotel smještajnog kapaciteta 416 ležajeva, 10 bazena sa termalnom vodom, spa centar, saune i tepidarijume.

Na trećem suterenu nalaziće se restoran na bazenima, Wellnes&Spa centar, 16 tepidarijuma, slana soba, kao i nekoliko vrsta sauna.

Drugi suteren imaće privatni Spa centar sa saunama i tepidarijumima, dok je za prvi suteren predviđen restoran za 290 gostiju. U prizemlju je planiran medicinski blok, a u potkrovlju kompleksa biće konferencijske sale.

Projektanti ovog kompleksa su DBA Architects, a izvođači grubih radova firma Best izgradnja doo Novi Sad.

Podsjetimo, kompanija Promont Group već je poznata u Vrdniku po investiciji u Hotel Premier Aqua, čijim su poslovanjem, kažu, zadovoljni, a usljed realne tražnje i dosadašnjeg iskustva zadovoljnih gostiju, prepoznata je potreba za novim kompleksom.

S. P.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Finansije

Vrhovni sud RS presudio u milionskom sporu Bitminera i Unicredit banke

Vrhovni sud Republike Srpske odbio je reviziju kompanije Bitminer Factory iz Gradiške i potvrdio presudu Višeg privrednog suda kojom je Unicredit banka Banjaluka oslobođena plaćanja 256 mil KM odštete zbog gašenja njihovog poslovnog računa, potvrđeno je za portal Capital. Kako je rečeno u ovom sudu, revizija koju je podnio Bitminer je odbijena kao neosnovana, te je potvrđena ranija presuda koja je preinačila prvostepenu odluku iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.