Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 06.05.2019.| 15:56
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Ruski trgovački lanac O Key Group traži dobavljače iz RS - Sastanak sa predstavnicima kompanije 10. maja u Banjaluci

Ilustracija
Ilustracija (Foto: ChameleonsEye/shutterstock.com)
Kompanija Neumannpartners, čiji je glavni klijent i partner jedna od najvećih ruskih kompanija u oblasti maloprodaje – O Key Group, izrazila je interesovanje da istraži mogućnosti kontinuiranog uvoza prehrambenih proizvoda visokog kvaliteta iz Republike Srpske na rusko tržište.

O Key Group, trenutno posjeduje više od 70 hipermarketa i 85 supermarketa, zapošljava više od 20.000 ljudi i ima godišnji obrt viši od 2,2 mlrd EUR.

S tim u vezi, ministar energetike i rudarstva Republike Srpske, Petar Đokić, dogovorio je sastanak sa direktorom O Key Group-a, Arminom Burgerom, koji će biti održan u Banjaluci 10. maja 2019.

U toku ove posjete predstavnika ruske kompanije planirano je i održavanje sastanak sa proizvođačima prehrambenih proizvoda i roba široke potrošnje, te obilazak nekoliko proizvodnih društava, kako bi direktor Burger, stekao potpuniju sliku o proizvodnim kapacitetima, standardima poslovanja i mogućnostima uspostavljanja saradnje u ovoj oblasti.

Imajući u vidu izloženo, Privredna komora Republike Srpske organizuje susrete privrednika iz Republike Srpske sa predstavnicima ruske kompanije O Key Group sa ciljem prezentacije naših potencijala i mogućnosti uspostavljanja direktnih kontakata i saradnje.

- Pozivamo vas da 10. maja prisustvujete planiranom sastanku u prostorijama Privredne komore RS koji počinje u 11.00 časova, a svoje prisustvo na istom potvrdite najkasnije do srijede, 8. maja, kod Jelene Đurić na mejl jelenadj@komorars.ba ili broj telefona 051/232-950 - saopšteno je iz Privredne komore RS.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.