Izvor: eKapija | Četvrtak, 25.04.2019.| 08:10
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Vrhunski marketinški stručnjaci na Direct Media Akademiji od 28. do 30. maja u Beogradu

Jedan od najboljih trenera na svetu, Ravid Kuperberg iz agencije Mindscapes, u okviru modula Direct Media Akademije, koja se održava od 28. do 30. maja u Madlenijanumu, održaće specijalnu radionicu pod nazivom Cracking the Codes of Creativity and Innovation ili Kako se dešifruju kreativno i inovativno.

Inače, pod imenom Mindscapes stoji razrađeni sistem treninga, a njihove metode su alati kreirani analiziranjem najinovativnijih i najkreativnijih nagrađivanih kampanja iz cijelog svijeta. Klijenti su im najveće svjetske kompanije i brendovi, a njihov uspjeh opravdava tridesetak kanskih Lavova, kao i 3 Grand Prix Lion nagrada koji su osvojili upravo polaznici Mindscapes radionica.

Ravid Kuperberg često drži centralna predavanja i obuke na najvećim međunarodnim marketinškim festivalima, pa i na prestižnom festivalu kreativnosti u Kanu. Osim na radionici, Ravid će biti i predavač na Festivalskom danu Direct Media Akademije koji se održava 30. maja, gde će govoriti o pojmu "StoryTeching" odnosno o upotrebi tehnologija u marketingu.

Pod sloganom "Nova era komunikacija", trodnevna Direct Media Akademija, koju organizuje Direct media United Solutions, bavi se temama transformacije medija, novim tehnologijama i inovativnim menadžmentom.

Za Mindscapes radionicu svi zainteresovani mogu da se prijave do 1. maja.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.