Izvor: eKapija | Srijeda, 24.04.2019.| 14:21
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Vitinka lansirala novo litarsko pakovanje prirodne izvorske vode Vivia

(Foto: vitinka.com)
Pod sloganom "Drink more" kompanija Vitinka je lansirala novo litarsko pakovanje prirodne izvorske vode sa sport-lok čepom, saopšteno je iz te zvorničke kompanije.

U pitanju je pakovanje koje predstavlja idealnu mjeru za pravilnu hidrataciju organizma u toku fizičkih aktivnosti koje nas čekaju u ljetnom periodu. Lansirano je je upravo uoči najvećeg sportskog i zabavnog događaja u Banjaluci, Vivia run&more festivala, čiji je kompanija Vitinka sa svojim brendom Vivia i generalni sponzor.

- Novom flašom i sloganom "Drink more" htjeli smo da obezbijedimo svojim kupcima praktično pakovanje i podsjetimo na važnost povećanog unosa tečnosti kada je organizam izložen dodatnom naporu. Izuzetno smo ponosni što smo generalni sponzor Vivia run&more Weekend-a. Ovaj događaj koji promoviše sport i zdrav život, idealna je prilika da predstavimo novo pakovanje Vivie i omogućimo svim sportistima i rekreativcima idealnu mjeru za optimalnu hidrataciju - izjavio je direktor marketinga Vitinke, Mirko Savić.

Vivia je prirodna izvorska voda koja izvire u Raševskom kraju. Sadrži sve potrebne minerale za uspostavljanje ravnoteže u procesu hidratacije tijela. Brzo nadoknađuje tekućinu i elektrolite izgubljene pojačanom fizičkom aktivnosti.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.