NavMenu

Milorad Labus novi predsjednik Udruženja novinara RS

Izvor: Nezavisne novine Ponedjeljak, 22.04.2019. 08:10
Komentari
Podeli
(Foto: DmitriMaruta/shutterstock.com)
Udruženje novinara Republike Srpske na Izbornoj skupštini u subotu izabralo je Milorada Labusa za predsjednika Udruženja i Danijela Simića za potpredsjednika.

Za članove Upravnog odbora izabrani su i Vid Blagojević, Željka Spremo, Dragan Gajić, Ljiljana Preradović, Nenad Marković, Tanja Alavuk i Mladen Vujinović.

Na Izbornoj skupštini Udruženja novinara Republike Srpske izabran je i Nadzorni odbor koji čine Dragan Pajić, Miloš Šolaja i Ljubomir Zuber.

U Novinarsko vijeće časti izabrani su Ljiljana Đurić, Aleksandar Bogdanić, Nenad Novaković, Zoran Lukić i Stefan Ličina.


Predsjednik Skupštine Udruženja novinara Republike Srpske je Branimir Đuričić.

Među prvim ciljevima reaktiviranog Udruženja jesu obnavljanje članstva u međunarodnim novinarskim organizacijama, izrada Strategije stvaranja i jačanja ugleda Udruženja u društvu, saradnja sa novinarskim udruženjima u regionu, te donošenje Kodeksa kojim će biti garantovana etička zaštita profesije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj, Finansije

Jedinstveni TAG uređaj biće vezan za kreditnu karticu

Usklađivanje sistema elektronske naplate putarine na auto-putevima Srpske i Srbije korisnicima usluga znatno će olakšati plaćanje putarine.putarine Omogućiće i rasterećenje saobraćajne mreže i smanjenje gužvi. Upotreba jedinstvenog taga trebala bi da počne početkom turističke sezone, kažu u Autoputevima Srpske. - Funkcionisaće na način da funkcioniše i u Republici Srpskoj i u Srbiji, sa istim tagom će se moći prolaziti i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.